Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy 14 évesen kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
nemtudom de kiívánom.szóval orálisan mindenhogy...de kívánom. még szűz vagyok. 14/L2011. nov. 2. 21:28
1/24 anonim válasza:
teljesen normális most vagy a pubertásban:) csak vigyázz hogy olyan sráccal csináld akit szeretsz
3/24 A kérdező kommentje:
ahha
2011. nov. 2. 21:32
4/24 anonim válasza:
14 évesen már mindent kipróbáltál?
5/24 A kérdező kommentje:
mondom szűz vagyok! de kipróbálnám...
2011. nov. 2. 21:33
6/24 anonim válasza:
Lesz itt mindjárt annyi önként jelentkező... :-]
7/24 anonim válasza:
csak akit szeretsz azzal csinald
8/24 anonim válasza:
hmmm ismerős[csak én fiú vagyok] :) nemileg érett lettél
de figyelmeztetlek ne csinálj hülyeséget nem biztos, hogy jó az, ha sexelsz ilyen fiatalon.
10/24 anonim válasza:
és ha lenne komoly pasid le is szopnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!