Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 16 év fölöttiek miért nem tudj(á)tok elfogadni ha vki 14-15 évesen szexel? Mert mi már nem vagyunk gyerekek!

Szerinted 8.-ban mért tanulunk a védekezésről meg a szexuális életről IS. De figyelmedbe ajánlom az a-ha.hu oldalt. Én nem azt mondtam hogy szeretkezni kell korán. Csak aki érzi hogy szeret valakit és tudjuk mi az hogy szerelmesnek lenni vagy szeretni valakit. És én sem azért fogom elveszteni mert ciki lesz hanem lesz egy barátnőm akit nagyon fogok szeretni és vele lesz az elsőm és nem fogom neki azt mondani hogy: Ja boccs a gyakorikérdések.hu-n azt mondták 15 évesen nem szabad szeretkezni. És hogy mért tartanak el a szüleink? Gondolkozzál egy kicsit mivel nem tudunk ennyi idő alatt megtanulni azokat a dolgokat amik kellenek a munkához. De igen is fel lehetünk készülve a szeretkezésre.
Mind lelkileg,testileg. Amúgy elmondom hogy 1845-ben lévő felmérés szerint a lányoknak 16 évesen jött meg az állandó menzeszük. 1960-ban 14 évesen 2004-ben 12 évesen.

Kedves A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:39, aki a nagy 14 éves feltételezem:
Szerinted miért írtam azt,hogy a jelenlegi párommal feküdtem le,akivel azóta is együtt vagyunk, hülyegyerek?! Logikusan gondolkodni sajnos nem tanítanak meg:/
amúgy meg miért fájna? 14 évesen nekem is volt barátom, képzeld, nem is 1. És érdekes, helyén tudtam kezelni a dolgokat,mert tisztában voltam vele, mi az,hogy felelősség.
De látom nem értitek a lényegét ennek: 14 év,kiskorú(mint ahogyan egy másik 14es delikvens is írta). Kiskorú szó értelmezéséhez térjetek rá, kérjétek meg anyucit, apucit,barátot, barátnőt,mesélje el, mit foglal magában.
18L(11:58)

Hát gondolom ilyen aggyal a kezedbe vetted a f@szt szopni.
Nem vok hülye gyerek és logikusan gondolkodok. Jól van a jelenlegi pároddal feküdtél le először. Ha nem egy pasid volt akk gondolom 2 lehetett max mert egy ilyen hülye nővel nehéz lehetett már akkor is bírni.

"Kedves 16 év alattiak: miért akartok ennyire fiatalon felnőttnek látszani? És miért hiszitek azt, hogy már nem vagytok gyerekek?"
Tudom, hogy van néhány kivétel, de azok mindig erősítik a szabályt ugye. Miért bánt titeket, hogy aki kicsit idősebb és több a tapasztalata, nem tanácsolja, hogy ennyi idősen szexeljetek? Mert sokan nem használnak gumit meg semmi mást se, ti mégis elítélitek azokat, akik ezt elmondják, mert az ittlévők persze mindig a kivételek és ők sose csinálnak ilyesmit, mindig felelősségteljesek, velük rossz nem történhet. Ez akkor nem is nekik szól. És szerintetek aki más véleményen van, mint ti, az csak szövegel, meg papol. Persze nem mindenkinek van rossz tapasztalata, aki 14 évesen vesztette el a szüzességét, de a többségnek azért igen. És hiába hozzátok fel példának a kitűnő jegyeket, meg a tanulást, meg az "érettséget" és a példás teljesítményt, ezeknek egyáltalán semmi köze egymáshoz. Meg annak sincs semmi köze, hogy a törvény szerint mikortól számít valaki fiatalkorúnak vagy felnőttnek.
Egyébként engem nem érdekel, tőlem agyon is szexelhetitek magatokat. És mielőtt bárki ezzel állna elő, nekem nem volt rossz a tapasztalatom, de nem is 14 voltam.
Kicsit hosszú lett, bocsi. :)
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!