Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves 16 év fölöttiek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 16 év fölöttiek miért nem tudj(á)tok elfogadni ha vki 14-15 évesen szexel? Mert mi már nem vagyunk gyerekek!

Figyelt kérdés
Tudom h van néhány kurv@ is de ezen idős csajoknak 80 % ka normális nem értem a sok kritikát. De az miért bánt titeket, hogy vki milyen idős korban kezd el szexelni? Én most 14 éves vok és szűz. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre . Mert sokan használnak gumit de ti mégis elítélitek őket azzal a szöveggel, hogy "gyerek". De sokan, sokat segítenek otthon,és kitűnőek a jegyei, a tanulást hozzátok fel példának, de akik értetebbek azok tanulás terén is jól teljesítenek. Kicsit hosszú lett bocsi.
2009. aug. 27. 21:03
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem szexeljetek 13-14 évesen lelketek rajta! Szó szerint! Itt nem arról van szó gyerek e vagy nem, meg a tanulásról! Mert az egy dolog, hogy testileg meg vannak az adottságok, meg hogy felviágosult vagy, hogy mit kell csinálni meg ilyenek! Itt csak azon kellene elgondolkodni, hogy fel tudnátok e fogni ennyi idős fejjel az, hogy milyen érzelmi kötődést, szerelmet, szeretet fejez ki a szexuális együttlét jó esetben! Mert persze jól hangzik, hogy szexelek de nem szexelni kell hanem szeretkezni! Ebben a korban még lányok vagytok, majd ha kiteljesül bennetek a NŐ akkor fogjátok tudni igazán hogy ez mit jelent! Fizikailag, érzelmileg, lelkileg egyaránt! Mert nincs annál fantasztikusabb, mint a testedbe fogadni azt a férfit akit szeretsz, akibe szerelmes vagy! És igen éretlenek vagytok ennyi idősen mind erre, mind arra, hogy felelősséggel tudjátok ezt csinálni! Mert lássuk be nem ti feleltek magatokért hanem a szüleitek! Ez talán nem a véletlen műve! Azért nem kell szexelni ,mert a szomszéd piroka 12 volt akkor amikor elkezte! Vagy mert ciki lenne szűznek lenni! Ha annyira az lenne akkor az evolúció már tett volna arról, hogy senki se szüzen jöjjön a világra! Hová siettek ennyire? Én 16 voltam amikor megtörtént, nem sokkal több de a különbség bizony lényeges! Azokra a dolgokra pedig amiket fentebb írtam 19 évesen jöttem rá, amikor megismertem a párom! Szóval hova ez a rohanás? Talán időre megy? 23/L
2009. aug. 28. 23:27
 42/46 anonim ***** válasza:
43%

Szerinted 8.-ban mért tanulunk a védekezésről meg a szexuális életről IS. De figyelmedbe ajánlom az a-ha.hu oldalt. Én nem azt mondtam hogy szeretkezni kell korán. Csak aki érzi hogy szeret valakit és tudjuk mi az hogy szerelmesnek lenni vagy szeretni valakit. És én sem azért fogom elveszteni mert ciki lesz hanem lesz egy barátnőm akit nagyon fogok szeretni és vele lesz az elsőm és nem fogom neki azt mondani hogy: Ja boccs a gyakorikérdések.hu-n azt mondták 15 évesen nem szabad szeretkezni. És hogy mért tartanak el a szüleink? Gondolkozzál egy kicsit mivel nem tudunk ennyi idő alatt megtanulni azokat a dolgokat amik kellenek a munkához. De igen is fel lehetünk készülve a szeretkezésre.

Mind lelkileg,testileg. Amúgy elmondom hogy 1845-ben lévő felmérés szerint a lányoknak 16 évesen jött meg az állandó menzeszük. 1960-ban 14 évesen 2004-ben 12 évesen.

2009. aug. 29. 00:56
 43/46 anonim ***** válasza:

Kedves A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:39, aki a nagy 14 éves feltételezem:

Szerinted miért írtam azt,hogy a jelenlegi párommal feküdtem le,akivel azóta is együtt vagyunk, hülyegyerek?! Logikusan gondolkodni sajnos nem tanítanak meg:/

amúgy meg miért fájna? 14 évesen nekem is volt barátom, képzeld, nem is 1. És érdekes, helyén tudtam kezelni a dolgokat,mert tisztában voltam vele, mi az,hogy felelősség.

De látom nem értitek a lényegét ennek: 14 év,kiskorú(mint ahogyan egy másik 14es delikvens is írta). Kiskorú szó értelmezéséhez térjetek rá, kérjétek meg anyucit, apucit,barátot, barátnőt,mesélje el, mit foglal magában.

18L(11:58)

2009. aug. 29. 11:07
 44/46 anonim ***** válasza:

Hát gondolom ilyen aggyal a kezedbe vetted a f@szt szopni.

Nem vok hülye gyerek és logikusan gondolkodok. Jól van a jelenlegi pároddal feküdtél le először. Ha nem egy pasid volt akk gondolom 2 lehetett max mert egy ilyen hülye nővel nehéz lehetett már akkor is bírni.

2009. aug. 29. 16:58
 45/46 anonim ***** válasza:

"Kedves 16 év alattiak: miért akartok ennyire fiatalon felnőttnek látszani? És miért hiszitek azt, hogy már nem vagytok gyerekek?"

Tudom, hogy van néhány kivétel, de azok mindig erősítik a szabályt ugye. Miért bánt titeket, hogy aki kicsit idősebb és több a tapasztalata, nem tanácsolja, hogy ennyi idősen szexeljetek? Mert sokan nem használnak gumit meg semmi mást se, ti mégis elítélitek azokat, akik ezt elmondják, mert az ittlévők persze mindig a kivételek és ők sose csinálnak ilyesmit, mindig felelősségteljesek, velük rossz nem történhet. Ez akkor nem is nekik szól. És szerintetek aki más véleményen van, mint ti, az csak szövegel, meg papol. Persze nem mindenkinek van rossz tapasztalata, aki 14 évesen vesztette el a szüzességét, de a többségnek azért igen. És hiába hozzátok fel példának a kitűnő jegyeket, meg a tanulást, meg az "érettséget" és a példás teljesítményt, ezeknek egyáltalán semmi köze egymáshoz. Meg annak sincs semmi köze, hogy a törvény szerint mikortól számít valaki fiatalkorúnak vagy felnőttnek.

Egyébként engem nem érdekel, tőlem agyon is szexelhetitek magatokat. És mielőtt bárki ezzel állna elő, nekem nem volt rossz a tapasztalatom, de nem is 14 voltam.

Kicsit hosszú lett, bocsi. :)

22/L

2009. aug. 29. 18:25
 46/46 anonim ***** válasza:
Nekem nem azokkal van a bajom akik elmondják normálissan hogy mért. Hanem akik egyből a kérdésre hát te hülye vagy nem vagy komplett. Kurv@ lesz belőled egyéb szép jelzők ezekből van elegem ne oktassanak ki. Mondják el normálisan és kész de nem folytatom ezt a f@szságot. De ide sem fogok erre a kérdésre írni mert csak a szájkarate megy.
2009. aug. 29. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!