Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves 16 év fölöttiek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves 16 év fölöttiek miért nem tudj(á)tok elfogadni ha vki 14-15 évesen szexel? Mert mi már nem vagyunk gyerekek!

Figyelt kérdés
Tudom h van néhány kurv@ is de ezen idős csajoknak 80 % ka normális nem értem a sok kritikát. De az miért bánt titeket, hogy vki milyen idős korban kezd el szexelni? Én most 14 éves vok és szűz. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre . Mert sokan használnak gumit de ti mégis elítélitek őket azzal a szöveggel, hogy "gyerek". De sokan, sokat segítenek otthon,és kitűnőek a jegyei, a tanulást hozzátok fel példának, de akik értetebbek azok tanulás terén is jól teljesítenek. Kicsit hosszú lett bocsi.
2009. aug. 27. 21:03
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
68%

Bármilyen nehéz is elfogadnod, 14 évesen gyerek vagy. Törvényileg is 18 a határ, ez szted csak úgy hülyeségből lett kitalálva? Meg szted miért írják mindig azt h ez rossz h várjatok vele? Nem viccből. Te hírből sem tudod h hány 13, 17 éves lány jön be a korházba az anyjával azért mert abortusz akar csinálni!!! Arra nem képesek h felneveljenek egy gyereket aki mint "felnőttek" megcsináltak. És csak h felvilágosítsalak, a gumi nem 100%. Gyerekes a kérdésed, csak magadat véded most, húszon évesen te is kiröhögnéd aki ilyet ír. Ja és a másik. Én azt mondom, h szinte minden ilyen lányból előbb utóbb ribanc lesz, és h miért? Mert 14 éves korodban még nem lesz komoly kapcsolatod, majd csak később addig meg annyi pasival lesz dolgod, h az már ribancság.

Bocsi lehet te más vagy, de ez az átlag. Az abortuszos dolgot onnan tudom h olyan helyen dolgozom. Sajnos:(

2009. aug. 27. 22:16
 22/46 anonim ***** válasza:
14 évesen igenis gyerek vagy. Nem a korod miatt. Nem a fiziológiád miatt. Nem a lelki éretlenséged miatt. Az élettapasztalat hiánya miatt. Gyakorlatilag azt az életed, amit eddig leéltél eltöltöttél a családod és az osztályod, esetleg plusz-minusz egy sportegyesület, vagy művészeti klub, vagy valami hasonló körében, és annyira kevés tapasztalatod van a világról, hogy nem tudod megítélni, NEKED mi a jó, és mi a rossz. Majd rájössz. Egy idő után. Ki később, ki hamarabb. De 14 évesen gyerek vagy. Szexelj. Hat éven belül bánni fogod.
2009. aug. 27. 22:22
 23/46 anonim ***** válasza:
23%
én elfogadom, mert leszarom
2009. aug. 27. 22:34
 24/46 anonim ***** válasza:
93%
A helyesírásodból is látjuk hogy már nem vagy gyerek.
2009. aug. 27. 22:47
 25/46 anonim ***** válasza:

Egy elozo vagyok, vagyon jok az elozo kommentek!

MEg annyi juott eszembe hogy szeretkezni nem tudni kell, vagy kepes lenni ra, testileg, lelkileg, szellemileg, hanem fel kell tudni fogni esszel hogy mit jelent, at kell tudni erezni, es akkor, akkor mikor rajottel, hogy valoban mit jelent, na akkor keszen leszel ra, addig nem.......

2009. aug. 27. 22:52
 26/46 anonim ***** válasza:
31%

Istenem,ennek most nincs sok közze a kérdésehez,de mi lenne ha végre már leszálnátok a "nyelvtanról"?

Szerintem mindenki érti a kérdést,akkor meg mi a gond?Ki nem sz*rja le,h most hogyan van írva,addig amíg mindenki érti.Ez nem dolgozat,nem nyelvtan veerseny és nem hivatalos dokumentum,szóval ki nem szarja le,h hogyan van írva?

Sry,de már felhúzott,h néhányan ezen az oldalon túl okosnak tartják amugukat.Akkor menjenek tanárnak,vagy nyelvésznek,ha annyira profik.Kövezzék meg azt,aki nem ellenőrzi le 10x,h jól írta-e!

2009. aug. 27. 22:56
 27/46 anonim válasza:
24%
17éves lány vagyok és 14évesen vesztettem el a szüzességemet az akkori barátommal, majdnem 3évet voltunk együtt. Nem gondolom hogy elsiettem volna. Szerelmesnek, érettnek kell lenned hozzá és komolyan kell gondolni a kapcsolatot. Persze vannak akik 17-18évesen se nőnnek fel hozzá... ez személyfüggő szerintem
2009. aug. 27. 23:16
 28/46 anonim ***** válasza:

Ma Magyarországon minden 18. életévét be nem töltött személy kiskorúnak minősül, ergo gyereknek. Nem csak a 7-10 éves lány/fiú számít gyereknek, a tinédzser kor vagy serdülőkor is még a gyermeki lét küszöbe.Már pedig 14 évesen épp hogy serdülsz(az egy dolog, ha teszem azt 2 éve menstruálsz, ez csak fizikai változás), a lelked még gyermek.

A lehurrogás pedig jogos: 14 évesen ne akarjon senki felnőttet játszani. Már az is vicc, hogy 13-15 éves lányok magassarkúban meg kis szoknyában tipegnek, mélyen dekoltált felsővel kombinálva(amiben persze semmi nincs. Na meg ez, hogy ciki szűznek lenni. Miért az? Oké, divat az összefekvés, de ennek sokkal többről kellene szólnia.

Másik meg az,hogy a 18 évemmel kiba.ott öregnek érzem magamat a mai tini lányok mellett. Pedig az a 4 év nem egy eget rengető.

És lehetnek az illetőnek jó jegyei, meg tanulhat is, a 2 dolognak nem sok köze van egymáshoz. Ez a duma arra jó, hogy inkább tanuljál, ne szexelj, mert még nincs itt az ideje. Egy 14 éves fiúnak/lánynak kötelessége tanulni(még a Magyar Alkotmány szerint is!)

Egyébiránt nem bánt, hogy nemi életet élnek, pusztán furcsállom. Ennyi

18L

2009. aug. 27. 23:17
 29/46 anonim ***** válasza:
80%
ADDIG, AMÍG NEM OTTHON SEGÍTESZ, HANEM MAGADNAK CSINÁLOD, ADDIG, AMÍG NEM JUTALOM LESZ A SZEX A JÓ TANULÁSÉRT, HANEM EGY FELNŐTT KAPCSOLAT VELEJÁRÓJA, ADDIG NE SZEXELJEN SENKI, MERT ADDIG ÉLETÁLLAPOTÁBÓL ADÓDÓAN GYEREK!!! ÉS NEM A GYEREKEK JUTALMA A SZEX, HANEM A FELNŐTTEKÉ!!!!!
2009. aug. 27. 23:18
 30/46 anonim ***** válasza:
38%
Én is 14 éves fiú vagyok és nem vagyok gyerek a szexhez. Szűz vagyok mielőtt kezditek hgy kiégek meg minden baromságot. Attól hogy valaki 16 éves ő már persze felnőtt meg szexhelhet. Mindenki tudja mikor kell és elmondom az öregeknek a 10 évesek úgy nyomják a témát hogy mit kell csinálni hogy van olyan hogy még én is nézek. És nekem nagyon sok lány barátom már nem szűz és képzeljétek a 20-ból 20 nem ment abortuszra azért mert te azon voltál az a te bajod és mondok még egy jót bátjám felesége 27 éves most és 15 évesen vesztette el és ő sem volt abortuszon. És nem égett ki na a nagy okos öreg bölcsek erre modjanak valamit és nincsenek teli a kórházak ilyen lányokkal. És akkor gyerünk lepontozni
2009. aug. 28. 01:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!