Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a helyzetemről? Mit tanácsolnál?
Ezt bebuktad... :/
Bár én valahogy elkezdenék beszélgetni vele, lesz ami lesz alapon :)
Azt hallottam h az embernek 4 honapba tart elfelejteni valakit, ami ezen felul van azt mar csak sajat maganak generalja.
Nezz mas lanyok fele. Nem csak ö van aki szep.
köszi a válaszokat!
Amúgy én másfél évet hallottam, de most az mindegy. De őt nem csak azért szeretem, mert szép, hanem mert okos, kedves, sokat mosolyog és alapvetően egy nagyon bájos lány. :D
az a probléma gyerek, hogy az a láyn NEM KÜLÖNLEGESEBB MINT A TÖBBI, ÉRTED?
van egy olyan sejtésem, hogy nem sok tapasztalatod van lányokkal kapcsoaltban, mert akkor tudnád, hogy egyik kutya másik eb.
Az ilyen hösszerelmes dolgokat saját érdekedben takaritsd ki az életedböl és vedd kezedbe az irányitást. MErt az ilyen plátói szerelmeket nem te irányitod, hanem forditva, és ez nagyon nem jó.
nem tudod elfelejteni? TÉNYLEG? Dugjál meg pár csajt és utána mérlegeld magadban, emnnyire nem tudod elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!