Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszéljek a fiúval az anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek a fiúval az anyagi helyzetemről?

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze a barátommal. Az a helyzet, hogy neki van mit a tejbe aprítania, én meg élek egyik napról a másikra. Jól megvagyunk, de nem is sejti hogy egy egy közös program, pl mozi, nekem pár napos böjtöt fog jelenteni.

Nagyon szégyellem előtte, és próbálom eltitkolni hogy ált. le vagyok gatyásodva.

Most szeretné majd hogy látogassam meg külföldön( ő már sokat jött ) illetve hogy menjünk el együtt Balatonra.

Beleszakadok se tudok olcsó járatokat találni, nemhogy még Balatoni nyaralásban kalkulálni.

Nagyon elvagyok keseredve, hogy nem tudok partnere lenni ilyen programokban, és félek hogy mérlegre helyezi a kapcsolatunkat ha kiderül, hogy csóró vagyok.

2012. júl. 27. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű,megmondod neki,hogy erre nincs pénzed.Szerinted ezt a végtelenségig tudod titkolni?
2012. júl. 27. 12:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen mond el neki nem szégyen. Értékelni fogja ezt, ha komolyan gondol. Nem fog foglalkozni azzal, ha csóró vagy. 24F
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább attól félnék, hogy azért elhagy, mert ilyen sunyi-munyi vagy.

A párod. Elmondod, hogy erre most nem telik. Ha ilyen dolgokban nem lesz a társad, akkor nem sokat ér a kapcsolat. Ennyi erővel lehetnének egy éjszakások is.

4/7 anonim ***** válasza:
100%
sztem szólj neki és ha igazán szeret akkor nem fogja érdekelni az anyagi helyzeted ha mégis akkor küldd el melegebb éghajlatra :)
2012. júl. 27. 12:24
 5/7 anonim válasza:
62%
Az, hogy nincs pénz nem a te hibád hanem az államé, mert valakinek vagy nincsen munkája vagy minimálbéren él pár kivétellel. Ezt mindenképpen megkell beszélned a partnereddel, mert előbb utóbb úgyis kifog derülni és ha előbb megmondod neki nem fogsz már utána ezen örlődni és jó pár kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak. :)
2012. júl. 27. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

"Az, hogy nincs pénz nem a te hibád hanem az államé"

LOL

2012. júl. 27. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. júl. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!