Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek a fiúval az anyagi helyzetemről?
Nemrég jöttünk össze a barátommal. Az a helyzet, hogy neki van mit a tejbe aprítania, én meg élek egyik napról a másikra. Jól megvagyunk, de nem is sejti hogy egy egy közös program, pl mozi, nekem pár napos böjtöt fog jelenteni.
Nagyon szégyellem előtte, és próbálom eltitkolni hogy ált. le vagyok gatyásodva.
Most szeretné majd hogy látogassam meg külföldön( ő már sokat jött ) illetve hogy menjünk el együtt Balatonra.
Beleszakadok se tudok olcsó járatokat találni, nemhogy még Balatoni nyaralásban kalkulálni.
Nagyon elvagyok keseredve, hogy nem tudok partnere lenni ilyen programokban, és félek hogy mérlegre helyezi a kapcsolatunkat ha kiderül, hogy csóró vagyok.
Én inkább attól félnék, hogy azért elhagy, mert ilyen sunyi-munyi vagy.
A párod. Elmondod, hogy erre most nem telik. Ha ilyen dolgokban nem lesz a társad, akkor nem sokat ér a kapcsolat. Ennyi erővel lehetnének egy éjszakások is.
"Az, hogy nincs pénz nem a te hibád hanem az államé"
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!