Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miröl beszéljek a barátnőmmel? (lent)
Figyelt kérdés
Mindennap csak nem lehet ugyanarról beszélni. És esetleg mondjatok példát hogyan viccelődjek a barátnőmmel?:P2012. máj. 13. 19:28
1/11 anonim válasza:
Az már régen rossz ha a barátnőddel nem tudsz kommunikálni..
2/11 A kérdező kommentje:
Segitséget kértem..-.-
2012. máj. 13. 19:35
3/11 anonim válasza:
Ha nem tudsz vele miről beszélgetni, akkor nem illetek össze. Szerintem szakítsatok.
4/11 A kérdező kommentje:
Az alapokkal mint pl a hogy vaggyal tisztában vok..:P
2012. máj. 13. 19:38
5/11 anonim válasza:
omfg
xDDDDD miről beszéljek? áhhh neeee
6/11 A kérdező kommentje:
Ugy értettem h mivvel viccelödjek..:D bocsi
2012. máj. 13. 19:40
7/11 anonim válasza:
ha alapjáraton nem vagy vicces, ne erőltesd..
8/11 A kérdező kommentje:
Tom h h kell viccelodni..csak példákat mint ahogy haverokkal szoktam vagy hogyan?
2012. máj. 13. 19:46
9/11 anonim válasza:
ahogy anyáddal szoktál.. idióta. minek neked barátnő ?
10/11 anonim válasza:
Az embereknek miért okoz gondot a kommunikáció?A barátnőddel nem tudsz ellenni?Ez komolyan zűrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!