Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnál/tanácsoltál a gyerekednek az első szexe előtt?
Tényleg ezt mondanád a lányodnak az első alkalomra?! Feküdj le lányom valakivel akinek már volt előtted 4-5 pasija és ennyi?! Semmi érzelem?! Mit akarsz nevelni? Útszélit?! Gratulálok!
A Jóistent kérem, hogy neked soha de soha ne legyen lányod!
Öööö...
Az első barátom szintén szűz volt, és vele volt a legjobb a szex, jobb, mint némely tapasztaltakkal, akik utána jöttek.
Úgyhogy szerintem nem feltétlenül függ össze az előző partnerek száma és a szexuális összhang.
És elsősorban azt, hogy védekezenn.
Aztán hagynám, hogy kérdezzen, mégis ő tudja jobban, mire kíváncsi.
Mert fontos, hogy tapasztalt legyen, tudja mit csinál. Egy szűz pasi csak izgul, stb. elég ha a lányom tapasztalatlan. De inkább azt írjátok le, hogy ti mit mondanátok neki.
Az utolsónak köszönöm.
Én elsősorban arrakérném meg, hogyha tervezgetik akkor szóljon nekem. persze nem kell egyből beszámolnia róla, elég akár 2 hónappal elötte.
Ez szerintem azért fontos, mert ha lányom lesz akkor bármit kérdezhet majd tőlem, nem fogok meglepődni sem és normálisan megtudjuk beszélni a dolgokat és bármikor kérhet segítséget/tanácsot. És persze felhívnám a figyelmét a védekezésre. Ha fiú gyermekem lenne akkor is nyugodtan kérdezhetne bármit és elmondhat bármit, de max az apja jobban tudná rá a választ. :)
Általában a fiatalok megszerzik a szükséges információt az internetről, a magazinokból és a barátaiktól. Nem is biztos tehát, hogy lehet nekik újat mondani :)
Ha egy fiatal egyáltalán semmit nem tudna a szexről, akkor ezt mondanám:
- jól válassza meg a partnerét, olyan legyen, akit jól ismer, és akiben megbízik
- védekezzen; ha szakad az óvszer / elfelejtődik a tabletta, vegyen be hetvenkét órás tablettát
- nem valószínű, hogy az első lesz a legjobb egész életében, ne várjon csodát, ha lány, még fájhat is
- lehetőleg mielőtt sor kerül az aktusra, pettingeljenek néhány hétig/hónapig, hogy megismerjék magukat/egymást, és közben figyeljenek oda, hogy nehogy sperma kerüljön a lány nemi szervének közelébe
1. válaszoló vagyok. Én szűz pasival vesztettem el, és mindketten tudtunk mindenről. Arról, hogy védekezni meg minden. És csodálatos volt felfedezni a másik nem testét. És még nevetés is belefért. Azóta meg mindenfélét közösen találunk ki. Sokkal jobb.
Mellesleg, ha a lányod egy szűz fiúba szerelmes, akkor lebeszéled róla?? :O
Volt egy válaszoló, h 'legalább 2 hónappal előtte' a legtöbb lány túl van rajta 2-4 hónap között. :D
Mit mondanék? először is, ha már belépett abba a korba (14körül) és olyan pasizós akkor a lányomnak mondogatnám, hogy ne csináljon butaságot, szerelemből legyen az első, mert arra örökké emlékezni fog,és annak ÚGY OTT AKKOR kell megtörténnie.
Ha fiú, akkor ugyanezt és hozzátenném, hogy ne érdekelje a többi srác akik minden 7végén mással csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!