Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti egyedülálló és bulizós partycsajok! Ti nem féltek attól, hogy ketyeg a biológiai órátok?
Figyelt kérdés
Most azokra gondolok, akik 25 év felett még mindig nem gondolkodnak gyerekben és családban, csak a mának élnek.2013. jan. 7. 16:04
11/14 anonim válasza:
Ha meglenne a diplomám és lenne párom,és bejelentett minimum 3 év munkaidőm,akkor simán szülnék,pont 25 éves vagyok.
Csak sajnos a valóság az, hogy nincs egy épkézláb férfi,aki epekedne értem,aki elmerne hívni randizni,aki nem lenne rest felhívni telefonon,bókolni,beszélgetni,szívesen velem aludni,moziba járni és még jókat is szexelni. Úgyhogy már most előre rettegek, hogy mi lesz ha 3 év múlva is ugyanígy egyedül leszek....Nem akarok 30 év után szülni,mert tudom milyen kései gyereknek lenni nulla anya-lánya kapcsolattal és generációs szakadással.
25N
12/14 anonim válasza:
Én nem félek...27 éves vagyok és sokat járok bulizni.
Párom van,de egyenlőre eszünkbe sem jutott a gyerekvállalás...nem érzem magam készen még erre az egészre :)
13/14 anonim válasza:
anyu 30 felett szült, és egyáltalán nem érzem magam kései gyereknek. Szerintem ma az a ritkább, ha valaki 25 éves korában már anya/apa.
14/14 anonim válasza:
vannak olyanok is, akik egyáltalán nem akarnak gyereket, nekik meg ilyen szempontból tök mindegy, hogy ketyeg a biológiai órájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!