Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi számít soknak egy 15 éves lánynál?
Figyelt kérdés
mármint akikkel lefeküdt....
csak kíváncsi vagyok mások véleményére..
számot maximum privibe mondok.
2013. jan. 6. 13:52
11/25 anonim válasza:
nekem még az egy is sok, bocsi. nem vagy még érett a szexre (noha testileg igen valószínűleg)
12/25 anonim válasza:
15 évesen max. 1, az is akkor, ha normális, komoly párkapcsolatban történik és nem 2 hét után. :)
13/25 A kérdező kommentje:
hát nekem elég sok történt egy este után :)
2013. jan. 6. 14:06
14/25 anonim válasza:
szerintem 2 soknak számít, 1 nem sok, ha még mindig vele vagy:)
15/25 anonim válasza:
Őszintén? Még egy is sok ilyen fiatalon. Na de mennyi volt, hogy itt nem mered elmondani?
16/25 anonim válasza:
Egy csajjal kavartam aki 14 éves.. azért vesztette el a nagybetűs SZ-t, mert egy idősebb csábóba volt szerelmes aki 19 éves.. a faszi kihasználta mert igen sokszor megkefélte, nekem meg nem volt kedvem vele kapcsolatot építeni..gondolom értitek..
16/F
17/25 A kérdező kommentje:
több volt mint 20.. ezért nem akartam elmondani..
2013. jan. 6. 15:13
18/25 anonim válasza:
több mint 20 pasival voltál? :O
19/25 A kérdező kommentje:
igen.. és nem is kevéssel többel..
2013. jan. 6. 15:22
20/25 anonim válasza:
OMG... sztem picit szüneteltetned kéne a témát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!