Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a fiuk miért értetlenkednek ha egy lánynál Betétet látnak?! mi ebben a nagy dolog? Mással is történt már ilyesmi, hogy értetlenkednek.! vagy kérdezgetnek róla?
Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 19:02
1/7 anonim válasza:
Nekem több eszem van mint a velem egykorúaknak, és nem akadok fent baromságokon. 16/F
2/7 anonim válasza:
Szegényeknek ilyenkor visszacsúszik az IQ-juk óvodás szintre.
3/7 anonim válasza:
Valószinüleg a fiúk nincsenek tisztában agyilag a biológiával! Nem mondom, hogy sötétek, de tudatlanok! Át kell lépni rajtuk!
4/7 anonim válasza:
Ezt én sem értem....tényleg mindig úgy meglepődnek, egy 20 éves lánynál betétet látnak, és az arcokra mintha az ülne ki hogy "Ez menstruál, azt nem csak anya szokott!?"
5/7 ASOT válasza:
szerintem ez a fiatalabbakra jellemző..
6/7 A kérdező kommentje:
tőlem volt, hogy kért is -.-" deminek? játszani vele.. ><
2012. dec. 24. 19:36
7/7 anonim válasza:
A férfiak nem értik a menstruációt, ezért hülyén reagálnak.
Csak azzal tudom párhuzamba hozni, amikor állsz egy temetésen, és néhányan úgy próbálják kifejezni az együttérzésüket, hogy szar poénokat nyögnek be.
A párom akárhányszor meglátja a kezemben a tampont/betétet, megkérdezi hová megyek. Mintha 25 évesen nem tudná mire szolgál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!