Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek a fiuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek a fiuk miért értetlenkednek ha egy lánynál Betétet látnak?! mi ebben a nagy dolog? Mással is történt már ilyesmi, hogy értetlenkednek.! vagy kérdezgetnek róla?

Figyelt kérdés

2012. dec. 24. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem több eszem van mint a velem egykorúaknak, és nem akadok fent baromságokon. 16/F
2012. dec. 24. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Szegényeknek ilyenkor visszacsúszik az IQ-juk óvodás szintre.
2012. dec. 24. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószinüleg a fiúk nincsenek tisztában agyilag a biológiával! Nem mondom, hogy sötétek, de tudatlanok! Át kell lépni rajtuk!
2012. dec. 24. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezt én sem értem....tényleg mindig úgy meglepődnek, egy 20 éves lánynál betétet látnak, és az arcokra mintha az ülne ki hogy "Ez menstruál, azt nem csak anya szokott!?"
2012. dec. 24. 19:18
 5/7 ASOT ***** válasza:
szerintem ez a fiatalabbakra jellemző..
2012. dec. 24. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
tőlem volt, hogy kért is -.-" deminek? játszani vele.. ><
2012. dec. 24. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

A férfiak nem értik a menstruációt, ezért hülyén reagálnak.

Csak azzal tudom párhuzamba hozni, amikor állsz egy temetésen, és néhányan úgy próbálják kifejezni az együttérzésüket, hogy szar poénokat nyögnek be.

A párom akárhányszor meglátja a kezemben a tampont/betétet, megkérdezi hová megyek. Mintha 25 évesen nem tudná mire szolgál...

2012. dec. 24. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!