Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron sikeresebb a randizgatás mint télen?
Ugye eleve kevesebb a ruha, jobb az idő, több a lehetőség. Most télen nekiálltam társat keresni és bár sok lánnyal találkoztam sorra aratom a kudarcokat. Nyugodtan betudhatom ezt a hideg miatti nyűglődésnek vagy más okai vannak?
Úgy érzem nyáron talán sikeresebb lesz a téma, de szeretném ha megnyugtatna azért valaki, hogy nem csak én érzem így, hanem ez így is van.
Nekem ugyanúgy alakul télen-nyáron nem függ az időjárástól. Van amikor jobban megy, van amikor nem.
21L
hát ahogy olvasom a kommenteket a lányoknak bejön a tél is a srácoknak annyira nem....
szóval ez sokmindentől függ ahogy elnézem. :D mondjuk annak a lánynak is bejött most a tél aki helyettem egy másik sráccal jött össze mert jobb helyekre cipelte el... ja.... szóval ja.... a lányoknak bejön.... srác meg mindig van
tudod...
"jön a tavasz, dagad a fax" :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!