Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek sikeresebb a fiúknál? =/
peff de parasztok vagytok XD
na figy : a tetszi kazt ejelnti : meg járatnánk mint a bmwt :P
személy szerint én rühellem ha 1 csaj állandóan haláli kedves meg minden :P de na én a dárkosabbakra bukok ez van :P alkat meg :P hát ahogy te hívod anorexiás divat cicák :P van ez van amikor nem anorexiás de még mindig bőven vékony na ez a normális csaj :P a szavaidból azt veszem ki nem ide saccolod magad nos utána van [na ezt h fogalmazzam meg normálisan] erre mondják h teltkarcsú bár ez sztem röhelyes kifejezés :P relatíve alacsony mellben erős miegymás :P ennek is vannak fokozatai :P nem rossz az :P
de mint említettem én hidegrázást kapok a mindig mosolygok típustól :P
am fogszabályzó :P van olyan csaj akit még azzal se lehet el rontani :P sőt leglaább törődik magával ennyi :P
Ne aggódj, te nagyon jó vagy így. Ismerkedj más fiúkkal, mert mint ahogy látod, az osztálytársaid.. nem normálisak.
Egyébként osztályon belül él egy "csordaszellem", és azért tetszik mindenkinek az a lány, mert nem akarnak kilógni a sorból. Gondolom neked is az a fiú tetszik, aki a többi lánynak is.
De mint már írtam, ne akarj megváltozni, később majd nem tudod levakarni magadról a srácokat :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!