Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, ha részegen ilyeneket mondott?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor házibuliban a házigazda mindenkinek azt mondta, hogy én milyen aranyos, cuki vagyok és úgy mutatott be mindenkinek, hogy a kedvenc csoporttársa vagyok és hasonlók. Aztán amukor már kezdtem rosszabbul lenni, akkor folyamatosan a közelemben volt és kérdezgette hogy vagyok...
Már egy ideje érzem, hogy lehet érdeklem, mert sokszor érdeklődik felőlem... De nem értem miért nem lép, ha így van... nem tudom mire vár, lehet nem szeretné tönkretenni ezzel a barátságunkat... nem értem.
2013. jan. 4. 18:02
1/9 anonim válasza:
miért nem lépsz te?
lehet hogy arra vár hogy ő már megtette az első lépéseket és várja hogy valahogy viszonozd az érdeklődésed mert nemakar beégni
2/9 Patrik24 válasza:
Éppenséggel már nem is egyet lépett, neked kéne már lépni. Mit tegyen? Kérje meg a kezed?:D
3/9 A kérdező kommentje:
ja és fb-on minden képem/postom lájkolja...
20N
2013. jan. 4. 18:06
4/9 A kérdező kommentje:
de mit lépjek? :D
2013. jan. 4. 18:06
5/9 A kérdező kommentje:
lehet, csak félreértem a dolgokat, én sem akarok beégni...
2013. jan. 4. 18:07
6/9 anonim válasza:
Akkor ne csináljatok semmi, nem kötelező mindenkinek mindenkivel összejönni.
7/9 anonim válasza:
Azt lépjed, hogy hívd el randira.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerelmes én nem vagyok belé, inkább csak nagyon jó barát... de lehet megpróbálnám vele, de lehet ő is barátként tekint rám, csak ilyen közvetlen és jófej és én félreértem a dolgokat
2013. jan. 4. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!