Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom részegen jött haza, betántorgott a fürdőszobába és kiitta a Listerine-s flakon felét. Most mit csináljak? Vigyem el a balesetire?
Gyümölcslével ízesített melegvizes hánytatás. Vagy nyúlj le a torkán és úgy.
Ha nem, akkor sürgősen baleseti!
HA jól tudom, a Listerine összetevői: menta, kakukkfű-kivonat, eukaliptusz, metil-szalicilát, meg alkohol. Persze csak ha jól tudom. Ezek közül egyedül a metil-szalicilátról nem tudom, hogy számottevően mérgező lenne-e, de gyanítom, az sem az. Szóval... azon túl, hogy gratulálsz neki, és a legközelebbi ferde este előtt alaposan elzárod a fellelhető toxikus anyagokat, SZERINTEM semmit nem kell tenned.
De ha aggódsz, hívd fel a mentőket, ők elmondják, hogy be kell-e vinned! Az lenne a legbölcsebb.
"sürgősen baleseti!"
Azért ne vicceljünk már. Én is nyeltem le véletlenül Listerint, és még élek. Persze nem másfél decit, de akkor is.
egy szájvíz hogy a fenébe lenne már számottevően mérgező?
hánytatni lehet esetleg, de nem hiszem, hogy ebbe belehalna
egyébként így van, hívd fel a mentőket, majd megmondják mit kell csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!