Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak részegen mutatja ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak részegen mutatja ki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel nagyon jóban vagyunk.Részegen mindig puszilgat és mondja,hogy szeret.De csak részegen teszi ezt,józanul nem.Miért ?
2012. dec. 29. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert részegen nincsenek gátlásai, jobban feloldódik, nem parázik annyira.
2012. dec. 29. 13:23
 2/8 fospuska ***** válasza:
mert részegen rájön a dughatnék. mást is puszilgat részegen,vagy csak te vagy megtisztelve,hogy esetleg kielégítheted? :)
2012. dec. 29. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
csak engem.de volt olyan,hogy buliban összefutottunk és végig együtt voltunk,kézenfogva mászkáltunk..leültünk a pulthoz vettünk pezsgőt és egész éjjel beszélgettünk
2012. dec. 29. 13:25
 4/8 fospuska ***** válasza:
akkor csak simán gátlásos. :)
2012. dec. 29. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
hagyd az ilyet...tipikus kisfiú,aki döntésképtelen ... ne aggódj,az ellenkező nem 90%-a képtelen beszélni érzelmekről...
2012. dec. 29. 13:27
 6/8 A kérdező kommentje:
akkor nem érez irántam semmit ? :(
2012. dec. 29. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kell megkérdezdned. Amúgy érezhet, csak józanon nem meri/tudja kimutatni. Nekem is sok ilyen ismerősöm van, oda van a csajért, muszáj innia hogy eltudjon vele lenni, mert józanon 1 szót se tud neki mondani annyira parázik.
2012. dec. 29. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, nem szeretem kimutatni az érzéseimet, viszont részegen ki jön minden, ott nem érdekel, csak jön :D 19/l
2012. dec. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!