Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lúzerséget ki lehet nőni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lúzerséget ki lehet nőni valahogy?

Figyelt kérdés
Az a tipikus "életképtelen, Taigetosz pozitív" egyed vagyok a nők és a környezetemben élők szerint is. Ki lehet törni ebből az állapotból? És ha igen, mi a leghatékonyabb módszer? Vagy marad a forever alone?

2013. jan. 3. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Oké, oké, csak egy jótanács volt, amit úgylátom feldughatok a se-ggembe. Rendben, te ilyen vagy én meg amolyan. Férfiként ez tényleg furcsa,hogy ilyen emocionális egyén vagy. De akkor nehéz jövő áll előtted szerintem. Ebből nem egyszerű kitörni, én tudom, hidd el. Csak nehogy úgy vénülj meg,hogy nem voltál nőközelben szextéren.
2013. jan. 4. 00:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Hatékony módszer,ha pl írsz egy naplót,amibe határidőket tűzöl ki.Pl kigyúrod magad megadott idő alatt.Felszedsz egy neked tetsző csajt,szintén egy előre megjelölt időben.Szerintem így kéne,még én is csak tervezgetem magamnak hogy törjek ki ebből az állapotból,így lesz jó szerintem.Jó test,vagy jóképűség nélkül manapság esélytelen.
2013. jan. 4. 01:31
 13/14 anonim ***** válasza:

1. brian tracy phoenix szeminárium

2. PUA könyvek

3. testépítés

4. siker

2013. jan. 4. 05:27
 14/14 anonim ***** válasza:
volt már barátnőd?
2013. jan. 4. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!