Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lúzerséget ki lehet nőni valahogy?
Most akkor döntsd el, hogy "lúzer" vagy vagy hülye, mert a kettő nem ugyanaz.
Ha "lúzer" vagy, akkor tojd le mások véleményét, alakítsd ki a saját értékrended és élj aszerint. Lesz nő, aki értékelni fogja. Ha hülye vagy, na az már gáz...
Szarnak se vagy jó, ezt jó ha bevésed. Ha eddig mindent megtettél a külsőd, és belsőd változtatásáért! és így sem megy,akkor lehúzhatod a rólót pajtás. Mehetsz pénzért faszolni. Ennyiről van szó.
Lúzerség egyenlő a nem vagyok bevállalóssal. Az csak annyit jelent.
Vannak ilyen emberek, akiknek nem való párkapcsolat. Tudod, ez a testben, lélekben egészséges egyedeknek a közege. Akik ebben em férnek bele, azok játszhatnak a phöcsükkel.
Nyugggi, én is nulla vagyok mentálisan, nem kell hogy azt hidd lenézlek. Csak annyi,hogy sose leszel boldog!
Ez a sor jutott, ezt kell elfogadni. KEress alternatív megoldást, fizess a szexért, és legalább a farkad le lesz rántva.
Köszi, de:
1.) nincs pénzem k*rvázni
2.) a nemibeteggondozót nem szeretném meglátogatni
3.) érzelem nélkül nincs szex (Ja, hogy srácként mondom mindezt?! Van ilyen, bizony, csak láthatatlan vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!