Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A péniszt valahogy ki lehet "egyenesíteni"?
Figyelt kérdés
merev állapotban eléggé jobbra van görbülve kb felétől és zavar.
érdekelne, hogy lehet e valahogy helyrerakni.
az értelmes válaszokat köszönöm a trollokat meg nem etetem^^
2012. nov. 14. 22:05
1/8 anonim válasza:
Tedd sínbe,az lehet,hogy segít.:D
3/8 anonim válasza:
Satuval próbáld meg, azzal tuti menni fog.
4/8 anonim válasza:
Älljäl az ut közepere oldalt fordulva kössel rä madzagod, vagy közelet. A kötel mäsik veget kösd as Nissan Navara vontato horgähoz es addig hozasd vele mig nem lesz egyenes.
5/8 anonim válasza:
Hogy kapj egy normális választ is. Ez természetes, nem mindenki születik nyíl egyenessel. Az enyém balra görbül, de ez nem fog megakadályozni a szexben ne aggódj. 19/F
6/8 anonim válasza:
Úgy tudom, vannak ilyen műtétek, de felesleges, ne zavarjon az ilyesmi. Az enyém pl felfelé görbül, de eddig nem volt még rá panasz :) Sőt, bizonyos pózokban még előnyösebb is lehet, mint egy nyílegyenes pénisz, mert jobban stimulálhatod vele a g-pontot! (és ezt nem én találtam ki, nőktől hallottam!)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!