Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért kell annyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért kell annyit teperni utánatok, hogy járjatok egy sráccal? Miért nem elég annyi, hogy meg kérdezzük így simán, hogy leszel a barátnőm? És a többi majd kialaul vagy nem.24F

Figyelt kérdés
Lusta vagyok teperni már unalmas sokszor hónapokig...
2013. jan. 3. 16:34
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ja most egyedülálló vagyok egy ideje meg kéne tanuljak csajozni :P Azért sok idő ment el és tényleg fogalmam sincs, hogy kell csajozni meg ismerkedni. Anno ő akart velem járni találkoztunk 2x és össze jöttem vele, semmi dolgom nem volt. Utána volt másik 1,5 hónapig és ott is ő akart de inkább végeztem vele de mindegy miért..
2013. jan. 3. 17:04
 22/24 anonim ***** válasza:
Jellemző, két lánnyal nem volt szerencséd, és már kiírsz egy ilyen kérdést...Nevetséges.
2013. jan. 3. 17:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Öööö... hát ne haragudj, de most én egy frissen megismert pasasnak nem leszek azonnal a barátnője. Még nem is ismerem, nem tudom, milyen, meg sem próbálta kimutatni az érzelmeit, lehet, hogy 2 sarok után leüt... ehhez idő kell, picit jobban meg kell ismerni a másikat. Főleg lányként... nem tudom, lehet, maradi vagyok, de nekem kell arra biztosíték, legalább megérzés szintjén, hogy a srác nemcsak lyukra játszik vagy érdekből van velem, hogy vagyok neki annyira fontos, hogy eltölt velem 1-2 randit, megpróbál megismerni, hazakísér. Jó, aki több hónapig húz vkit, az egy hülye húzós liba, de nem adnám be a derekam két perc beszélgetés után sem.

(szerencsére már van partnerem, akivel pár közös egyetemi óra és két randi óta alkotunk egy párt)

23/l

2013. jan. 3. 18:17
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki, menj oda egy lányhoz és kérdezd meg, amit fönt leírtál. Kíváncsi vagyok bármelyik lánynak a reakciójára. Tőlem megkérdezte egy pasi, leszek-e a barátnője, jelzem semmit nem tudtunk egymásról, én személy szerint nagyon kiakadtam, mert arra gondoltam a pasi nem normális vagy nagyon szívat.

Nem teperni kell, hanem egy picit törekedni, hogy megismerd a másikat, ha neked ez nem megy, lehet vásárolni guminőt és probléma megoldva.

2013. jan. 3. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!