Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért kell annyit teperni utánatok, hogy járjatok egy sráccal? Miért nem elég annyi, hogy meg kérdezzük így simán, hogy leszel a barátnőm? És a többi majd kialaul vagy nem.24F
Öööö... hát ne haragudj, de most én egy frissen megismert pasasnak nem leszek azonnal a barátnője. Még nem is ismerem, nem tudom, milyen, meg sem próbálta kimutatni az érzelmeit, lehet, hogy 2 sarok után leüt... ehhez idő kell, picit jobban meg kell ismerni a másikat. Főleg lányként... nem tudom, lehet, maradi vagyok, de nekem kell arra biztosíték, legalább megérzés szintjén, hogy a srác nemcsak lyukra játszik vagy érdekből van velem, hogy vagyok neki annyira fontos, hogy eltölt velem 1-2 randit, megpróbál megismerni, hazakísér. Jó, aki több hónapig húz vkit, az egy hülye húzós liba, de nem adnám be a derekam két perc beszélgetés után sem.
(szerencsére már van partnerem, akivel pár közös egyetemi óra és két randi óta alkotunk egy párt)
23/l
Próbáld ki, menj oda egy lányhoz és kérdezd meg, amit fönt leírtál. Kíváncsi vagyok bármelyik lánynak a reakciójára. Tőlem megkérdezte egy pasi, leszek-e a barátnője, jelzem semmit nem tudtunk egymásról, én személy szerint nagyon kiakadtam, mert arra gondoltam a pasi nem normális vagy nagyon szívat.
Nem teperni kell, hanem egy picit törekedni, hogy megismerd a másikat, ha neked ez nem megy, lehet vásárolni guminőt és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!