Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lenéznétek 1 fiút azért mert régi telefonja van és ez kizáró ok lenne nálatok hogy járjatok vele?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 23:13
1/18 anonim válasza:
Nem számít, hogy kinek milyen a telefonja (legalábbis nekem nem) :) Tőlem aztán lehet tégla telód is, ha szimpatikus vagy és van kisugárzásod!
Üdv! ;)
2/18 Macs1209 válasza:
Pasiként: Az ilyen nővel ne foglalkozz. Én is régi telót használok, sőt, általában nem kocsival megyek, nem villo-
gok, mert azt szeretném, ha magamért szeretnének meg.
(pedig van iphone4s is, de nem akarom, hogy a csaj a te-
ló alapján döntsön :D )
3/18 anonim válasza:
Ha egy lány csak azért utasít el, mert régi a telód, akkor jobb is, hogy nem jössz össze vele... elég felszínes lehet egy olyan csaj.
4/18 anonim válasza:
lol... van egy jó pasi de nem jársz vele mert régi telója van, vagy nem érintőképernyős... hová fajul a világ..
kitérdekel hogy milyen telefonja van
5/18 tetro válasza:
hány éves vagy? ha ezt a kérdést feltetted, akkor te még úgy se keresed meg a pénzt saját telefonra, szóval tök mindegy :)
6/18 anonim válasza:
Mi? Dehogyis! Akkor inkább meg sem mondom, nekem milyen van lány létemre :P. Még vénlány maradok miatta.
7/18 anonim válasza:
Lol nekem egy 8 éves Nokia 6610i-m van :-D Akkor ezek szerint ezért nincs csajom?
8/18 anonim válasza:
naná nogy nem járnak olyannal akinek régi a telefonja
9/18 anonim válasza:
ha nincs rajta fészbuk,és legalább mp3 csengőhang akkor biza szóba se állok veled
10/18 anonim válasza:
Én azt a lányt nézem le, aki a régi teló miatt lenéz egy fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!