Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha van egy évfolyamtársad, aki bejön neked, és az utolsó hetet járjátok ebben a tanévben? Mit lépnétek, ha ő észre sem vesz?
De őszintén! Mert azért nem hiszem, hogy mindenki oda merne menni hozzá, és elhívni egy randira, vagy csak simán oda merne menni hozzá beszélgetni.:D Olyat írjatok, amit ti is meg mernétek csinálni. Köszi.
16/L
próbáld meg keresni a társaságát, mosolyogj rá, köszönj neki, esetleg közös ismerőssel odamész hozzá.. vagy vedd fel msnre... kérdezd meg tőle hogy mit csinál nyáron..
ha játszik vmin vagy sportol vmit és te is láttad odamehetsz hozzá azzal h láttad és ügye volt.. vagy ha bátortalan vagy akkor írj neki levelet h megismernéd.. nekem bejött..kb 2 hete.. ugyanígy sulitársam.. és beszélünk már :)
én azt a levelet személyesen adtam oda :D
leírtam h szeretném megismerni és remélem h beszélünk
köv szünetben beszélgettünk is :D
:D:D
Ma ráköszöntem, és visszaköszönt.:))))) Köszii a tippet!:D
gratulálok :D remélem mosolyogtál ;)
szívesen :D nekem is szépen alakulgatnak a dolgaim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!