Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál, ha van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha van egy évfolyamtársad, aki bejön neked, és az utolsó hetet járjátok ebben a tanévben? Mit lépnétek, ha ő észre sem vesz?

Figyelt kérdés

De őszintén! Mert azért nem hiszem, hogy mindenki oda merne menni hozzá, és elhívni egy randira, vagy csak simán oda merne menni hozzá beszélgetni.:D Olyat írjatok, amit ti is meg mernétek csinálni. Köszi.

16/L

2009. jún. 7. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó. Odamennék hozzá beszélgetni.
2009. jún. 7. 21:44
 2/9 A kérdező kommentje:
csak úgy simán?:D és mivel kezdenéd a beszélgetést?:)
2009. jún. 7. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
hat tudod e nagyon bejosz nekem es szeretnem ha osszejonnek
2009. jún. 7. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

próbáld meg keresni a társaságát, mosolyogj rá, köszönj neki, esetleg közös ismerőssel odamész hozzá.. vagy vedd fel msnre... kérdezd meg tőle hogy mit csinál nyáron..

ha játszik vmin vagy sportol vmit és te is láttad odamehetsz hozzá azzal h láttad és ügye volt.. vagy ha bátortalan vagy akkor írj neki levelet h megismernéd.. nekem bejött..kb 2 hete.. ugyanígy sulitársam.. és beszélünk már :)

2009. jún. 7. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:
:))) Nem tudom, miért, de az eddig még eszembe sem jutott, hogy ráköszönjek.:O:D Azt hiszem, ez lesz... amúgy igen, bátortalan vagyok, eléggé:D, de azért egy köszönés sztem még menni fog.:) Az a baj, hogy közösségi oldalakon (neten) nincs fenn, és így nem tudok levelet írni neki, és msn-je sincs (mert már érdeklődtem az egyik osztálytársától:D). Megtehetném, hogy odamegyek hozzá csak úgy, de az nekem túl merész.:S Az osztályából ismerek pár személyt, de nem vagyok velük olyan jóban, hogy szünetekben átjárkáljak hozzájuk hülyülni, beszélgetni.:/(és nincs semmi olyan, amiért át tudnék menni hozzájuk:D)
2009. jún. 7. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:

én azt a levelet személyesen adtam oda :D

leírtam h szeretném megismerni és remélem h beszélünk

köv szünetben beszélgettünk is :D

2009. jún. 7. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:

:D:D

Ma ráköszöntem, és visszaköszönt.:))))) Köszii a tippet!:D

2009. jún. 8. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:

gratulálok :D remélem mosolyogtál ;)

szívesen :D nekem is szépen alakulgatnak a dolgaim :D

2009. jún. 8. 17:59
 9/9 A kérdező kommentje:
akkorjó:D köszi:) jaja, mosolyogtam, mert pont előtte mondott valami vicceset a bnőm xd remélem holnap is összefutunk, és holnap is köszön majd:P aztán majd vmikor beszélgetni is kéne:D csak nem tom hogyan és miről... és már csak 1 hét:S
2009. jún. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!