Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha álmaitok pasija azt mondaná, h ő lefekszik egy ágyra, és azt csinálhatsz vele, mit szeretnél, mit csinálnál vele?
Sütnék neki muffint. Vagy ha azt nem szereti akkor tükörtojást.
Ezzel meg is fogtad :D
oké, oké :D
De izgatni szeretném szexuálisan, szeretgetni a testét :$
Ha igazán fel szeretnéd izgatni, akkor a szex után majd említsd meg, hogy elszakadt a gumi... :-)
De most már elég a viccelődésből, írjatok már valami komolyat is. Akár az én kedvemért is. Na, nosza!!!
Hidd el kérdező, hogy nincs szükséged tanácsra, ott érintsd meg, ahol szeretnéd megérinteni. A szituáció mindig adja magát. És ha eltervezed az csak elcseszi az egészet.
Mondjuk őszintén remélem, hogy nem 10 perce mondta ezt neked és azóta fekszik a másik szobában :DDDD
hát nem fogok apró részletekig menően erotikus történetet írni, de nagyvonalakban...
mondjuk táncolnék neki, közben levetkönék, meg őt is levetőztetném,simi mindenféle, aztán jha...hát nem lehet szebben modnani..leszopnám, aztán jöhet egy szex, kikötözhet ha szeretne, olyan pózban ahogyő szeretné. ha vége akkor kis levezető kényztetés, pihenés. Adnék neki egy cigit, ha kipihentük magunkat csinálnék vmi kaját, megennénk és aztán ugy kb újra ezek. lehet bele mindenféle extrát vinni ha kapható rá az úr:D
Helmet oké,akkor én szilvásbuktát,mert azt szeretem;)
De csak nő nemű egyeddel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!