Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha álmaitok pasija azt mondaná, h ő lefekszik egy ágyra, és azt csinálhatsz vele, mit szeretnél, mit csinálnál vele?
Figyelt kérdés
Hogyan izgatnátok őt? Kérek szépen tanácsokat, (még szűz vagyok és azért.... :$ )2010. nov. 27. 18:16
31/57 anonim válasza:
kedves tőled:DD
csak ne játszd sokáig a 16 éves ártatlant mert hamar unalmassá válik:D
32/57 anonim válasza:
:D..megbeszéltük:D..szóval akkor hova is menjek?:P
33/57 anonim válasza:
majd 5-10 év múlva ha nem leszek még rozzant vénasszony...:D
34/57 anonim válasza:
ohh addigra én már apa leszek:DDDhja,meg miniszterelnök:LLL:D
35/57 anonim válasza:
ó de naív terveid vannak:D
segáz, egyik sem akadály. gyerek és kamerák a másikszobába!:D
36/57 anonim válasza:
véglis:Dakkor megvárlak Téged a gyerekkel;):P
37/57 anonim válasza:
hu vigyázz mert mostanában szabadságflessem van és az ilyesmitől menekülőre fogom!:D egyébként sem vagyok miniszterelnökfeleségnek való típus, bár könnyebb lenne eltusolni a szabálysértéseket az biztos...:D
38/57 anonim válasza:
ne,ne tedd:D
ohh hát akkor nem leszek miniszterelnök,ennyi.El van intézve ez a probléma is:P:D
39/57 anonim válasza:
hál'isten
na, már legalább a jövőmet tudom, ma is megérte felkelni:D
jham ha esetleg esküvőt is szeretnél nem vagyok hajlandó mulatószenére partizni, és a gyerekemnek is tarajba vágom a haját:D
40/57 anonim válasza:
de ahhoz még meg is kell csinálni:P:D..és mi lesz,ha lány lesz?annak is?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!