Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha álmaitok pasija azt mondaná, h ő lefekszik egy ágyra, és azt csinálhatsz vele, mit szeretnél, mit csinálnál vele?
Figyelt kérdés
Hogyan izgatnátok őt? Kérek szépen tanácsokat, (még szűz vagyok és azért.... :$ )2010. nov. 27. 18:16
21/57 anonim válasza:
még én is rehabolom magam aztán kilenc körül újraindul a keresés:DD
22/57 anonim válasza:
mondd,hogy merre,aztán akkor kinézek arra fele:P
23/57 anonim válasza:
Inkább nézzetek X-faktort srácok :)
24/57 anonim válasza:
az már nem lenne spontán és ha jól emlékszem te egy picit fiatal vagy hozzám:D
26/57 anonim válasza:
19.
najó...mindjárt 20 de ez félelmetes ugyhoyg maradjunk a 19 ben :DD
27/57 anonim válasza:
ohh akkor az semmi:Dcsak egy év:$;):D
29/57 anonim válasza:
:DD és szex után derül ki hogy valójában én 22 vagyok te pedig csak 16 :D de legalább forgathatunk filmet, persze szex nélkül mert engem lecsuknak::D
30/57 anonim válasza:
jó,hogy januárba leszek 18:P:DD..de ha akarod,lehetek 16éves is Neked:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!