Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért kell annyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért kell annyit teperni utánatok, hogy járjatok egy sráccal? Miért nem elég annyi, hogy meg kérdezzük így simán, hogy leszel a barátnőm? És a többi majd kialaul vagy nem.24F

Figyelt kérdés
Lusta vagyok teperni már unalmas sokszor hónapokig...
2013. jan. 3. 16:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki elég jól. Amúgy hónapokig teperni egy lány után hülyeség, mert úgyis első pillanatban eldöntik a külsőd alapján, h van-e esélyed.
2013. jan. 3. 16:44
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem kell hónapokig de azért nem árt tudni, hogy milyen emberre fecséreljük az időnket. Szerintem már az első ismerkedési fázisban a 2 -3 hétben simán le lehet venni, hogy összeilletek e vagy sem.

És ha érzitek,hogy nem akkor tovább állni.

Nem mindenkiben lehet megbízni manapság, de azért hónapokig teperni...elég sok, kiben lehet a hiba ha hónapokig tepersz?

13/24 A kérdező kommentje:
Ti félre értitek :) nem kell oltani csak a kérdésre válaszoljatok LÁNYOK!
 14/24 Hunter92 ***** válasza:
Ugyan még mindig nem vagyok lány, de nem tudom megállni, hogy ne írjak. :D Senki sem olt téged, mindenki a kérdésedre válaszol. A lányok után nem kell hónapokig teperni. Ha neked igen, akkor nálad van a gubanc. Jobb, ha ezt elfogadod és egy kicsit magadba nézel, ahelyett, hogy a lányokat hibáztatnád.
2013. jan. 3. 16:49
 15/24 anonim ***** válasza:
De mégis hogyan járhatnék valakivel úgy, hogy nem is ismerem?
2013. jan. 3. 16:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Van köztünk egy FIÚ LÁNY juj!! :D Na jó az a lényeg márciusba egy 7 éves kapcsim ment szét és azóta eddig 2 lánynál próbálkoztam be azt sikertelen volt és kezdek rá jönni arra, hogy mi lesz így.... xD Nem rég mondtam le valakiről 1,5 hónapig fűztem őt majdnem össze jöttünk de még sem... :DDD
2013. jan. 3. 16:54
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a helyesírásoddal volt a probléma!!!
2013. jan. 3. 16:55
 18/24 anonim ***** válasza:

dumálni kicsit és utána?? Hát úgy tuti hogy nem állnék össze senkivel, akkor se ha egyelőre szimpi. Lehet, hogy konzervatív vagyok, de én előbb megismerem a másikat, majd beleszeretek, majd utána vagyok kész a kapcsolatra. Nem fogok "járni" mindenkivel aki dumál velem egy kicsit... A barátommal 4 éve ismertük egymást mikor összejöttünk. Ebből kb. 3 és fél úgy telt, hogy elég semlegesek voltunk egymásnak. Majd kezdtünk összemelegedni... Persze az se jó, ha a fiú teper, próbálkozik, a lány meg olyan mint valami jégkirálynő, és semmit nem reagál.. Én mikor láttam hogy bejövök neki, próbáltam én is közeledni felé, én is elhívtam ide-oda, stb. SZERINTEM ez lenne a normális, és én máshogy (1 óra dumálgatás után) nem is fogok kapcsolatba kezdeni soha.. Így teljesen jó, barátommal kicsit lassan indultak be a dolgok (elsők is voltunk/vagyunk egymásnak), de az eredmény az hogy jól ismerjük egymást, és már jó ideje boldogok vagyunk együtt, nem értek minket kellemetlen meglepetések 1-2 hét tán, és nem lett egyikünk se átvágva meg kihasználva :DD

19/L

2013. jan. 3. 16:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Mert miért megkérdezni? Egy kapcsolat, kialakul. A bizalom, a tisztelet kialakul. Csak azért, mert te megkérdezed, hogy járunk-e, én meg rávágom, hogy igen, nem leszek biztosabb benned, az érzelmeimben, vagy abban, hogy mit akarok, ergo a kapcsolatunk sem biztos, hogy tartós és normális kapcsolat lesz. Egy kapcsolat nem úgy alakul ki, hogy ráhúzom, hogy mától járunk, és akkor a barátnőm vagy, és egycsapásra szeretlek és bízom benned meg tisztellek. márpedig egy kapcsolatban ezek a fontosak.

Nem teperni kell a lányok után, csak próbálni megismerni, és hagyni, hogy ő is megismerjen titeket. Egyébként meg, szerintem a randziós-találkozós korszaknak van egy külön hangulata, én kifejezetten szeretem.

21L

2013. jan. 3. 16:59
 20/24 anonim ***** válasza:
én nem szeretem azt a hangulatot. csomó pénz.
2013. jan. 3. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!