Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Most jöttem haza munkából és felhívtam a barátom és mondtam neki hogy nagyon fázok meg fáj a hátam erre ő azt mondja hogy menjek ki futni majd akkor melegem lesz? ez csak szerintem nem komplett? reggel fál6-tól álltam az üzletbe de még menjek futni hat kiakadtam rendesen 20/L2013. jan. 3. 15:54
2/9 anonim válasza:
Látom leesett a dolog...vág az eszed:)
3/9 anonim válasza:
és miért kell bejelenteni hogy fázol??? és te normális vagy kérdező?
4/9 A kérdező kommentje:
te hülye vagy 3-dik? beszélgettünk nem? tudod van komunikáció
2013. jan. 3. 15:58
5/9 anonim válasza:
Nem,nem normális az ilyen,ég viccnek is elég gyér.
6/9 anonim válasza:
# 5
Gyengének gyenge volt, de ahogy elnézem nem hiába nem próbált meg szellemes lenni. Így se esett le a dolog a kérdezőnek...
7/9 A kérdező kommentje:
nem viccnek szánta már máskor mondott ilyet mikor lássa hogy hulla fáradt vagyok ő elküldene sportolni neki ilyen a természete
2013. jan. 3. 16:01
8/9 anonim válasza:
Én akkor sem tudom értékelni az ilyesfajta viccet,nyilván a kérdező egy kicsit romantikusabb válaszra számított,amikor mondta
9/9 A kérdező kommentje:
halál komolyan gondolta mert ő sportos alkat és mindig azzal jön hogy a sport jót tesz csak engem hidegen hagy a sport :D jobban örültem volna egy másfajta ötletnek :D
2013. jan. 3. 19:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!