Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki/Hányan tartotok szeretőt a párotok mellett? Kort és nemet is írjatok.
Mondjuk egyébként miért nem oldjátok meg otthon a dolgot, ahelyett, hogy félreléptek?? Volt több mint 15 éves kapcsolatom is és még akkor is ugyanúgy kívántam az akkori párom, mint az elején. Ugyanolyan jó volt vele a szex és nem kellett megritkulnia az alkalmaknak. És eszembe sem jutott, hogy más nőre nézzek, amíg vele voltam.
Ha otthon probléma van miért nem oldjátok meg? Nem kell X év alatt egy kapcsolatban ellaposodni a szexuális életnek. Ha ellaposodott, akkor az a Ti szegénységi bizonyítványotok!
Mondom ezt férfiként, olyan férfiként, akinek tucatszámra voltak kapcsolatai, szeretői, de ha párom volt, akivel komolyan együtt voltam, akkor soha nem csaltam meg! Ha több kapcsolatom volt párhuzamosan, akkor is mindig nyílt kártyákkal játszottam és tudott volt, hogy nem fogadtam az adott kapcsolatokban monogámiát.
Én a férfiakhoz szólottam itt most :-)
Szerintem egy férfi feladata, hogy a párjában fenntartsa a vágyat, éreztesse vele, hogy igazi nő, hogy kívánja és megerősítse őt a nőiességében, hogy ápolja a lelkét és szeresse. Ha egy férfi így viselkedik és ez mellett jó szerető, akkor a nő nem fogja megcsalni ...
13! jó olvasni, van még igazi férfi! Már azt gondoltam nem is létezik ilyen.
Amúgy röviden, szerintem mindkét fél felelős azért, ha tönkremegy a szexuális életük.
nagoyn köszönöm az őszinte válaszokat!
bár konkrét jelentkező jelenleg nincs a félrelépésre, de ez változhat. (a múltban volt, de akkor erőt vettem magamon és nemet mondtam a felkínált lehetőségre).
a fizetős szolgáltatókkal nem próbálkozom (bár valszeg olcsóbb, mint a nem fizetős), de ez valszeg sztereotipia.
konkluzióként pedig az viszont tuti, hogy a csajok megérzik a másik csaj illatát a pasikon.
Nem tartanék szeretot. Inkább szakítanék a jelenlegi párommal.
Dehát még nem volt kapcsolatom. :P
18/l
Frei! Ne általánosíts,mert még meg fogok sértődni! Én Apámtól,Ő Nagyapámtól tanulta meg,hogy ha egy hajdúsági félre fordul,az nem áll meg saját maga előtt és belevörösödik,ha tükörbe néz! Sohasem léptem félre és nem is fogok!!! Azzal nem csak magamra,hanem még a felmenőim becsületére is szégyent hoznék!!! (Debreceni vagyok,innen a hajdúsági életstílus és mentalitás!)
Ffi/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!