Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van itt olyan akit ez jellemez? Létezik egyáltalán ilyen nő? Fiúk is válaszolhatnak
Ez a női ideálom:
1. Aranyos arc.
2. Jó sexy test.
3. Lehessen értelmes dolgokról is beszélgetni.
4. Lehessen szórakozni, hülyéskedni, ne sértődjön meg ha szívatom hülyeségből, lehessen vele jót hancúrozni - nem csak abban az értelemben
5. Ragaszkodjon hozzám és önzetlenül, önmagamért, ne a pénzemért, vagy egyéb javam miatt szeressen.
6. Ne hazudjon, mindig mondjon igazat.
7. Nyíljon meg előttem bátran és tudjuk megbeszélni ha van bármilyen problémája/problémánk.
8. Szeressen táncolni, szórakozni, kirándulni, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak elmenni sétálni.
9. Legyen nyitott a világra, rám és megértő, kedves.
10. Tudjon alapvető női dolgokat, főzni, mosni, takarítani.
Nos, szerintetek létezik ilyen nő? Van köztetek olyan akire jellemzőek ezek a tulajdonságok? :D
Szerintetek találok valaha ilyen lányt?
17/f
29
Itt senki nem fényezte magát, egyszerűen tényekről beszéltünk, mi is a problémád?
Jah, én sosem fényeztem magam egyetlen kapcsolatba sem, hogy ezek a tulajdonságaim vannak, azt hogy megtudja az illető, azt ki kellett "érdemelnie" addig fel sem fedtem.. és mindig ezerrel rátoltam a rossz tulajdonságaimra, pontosan azért hogy aki szeret és elfogadja, az tuti szeret, annak érdemes megmutatni ki is vagyok valójában:DD
egyik barátnőm ilyen, épp idén jegyezte el a pasija, de az az igazság hogy sajnos én se sok ilyet ismerek. Ami engem illet az 1-es tuti nem illik rám 2. talán, nem vagyok vékony hanem átlag ill attól izmosabb, a többi mind igaz rám, bár vannak itt szubjektív pontok pl a 9-es vagy a 4-es mert ezekbe elég sok minden belefér
van ilyen nő csak meg kell találni viszont 17 évesen még elég fiatal vagy kérdező, nem hiszem hogy ilyen hamar találnád meg életed szerelmét már ha őt keresed
A remény sosem hal meg! :) Rám minden igaz, amit leírtál, bár a főzési tudásomon még van mit csiszolgatni :P
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!