Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Van itt olyan akit ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Van itt olyan akit ez jellemez? Létezik egyáltalán ilyen nő? Fiúk is válaszolhatnak

Figyelt kérdés

Ez a női ideálom:

1. Aranyos arc.

2. Jó sexy test.

3. Lehessen értelmes dolgokról is beszélgetni.

4. Lehessen szórakozni, hülyéskedni, ne sértődjön meg ha szívatom hülyeségből, lehessen vele jót hancúrozni - nem csak abban az értelemben

5. Ragaszkodjon hozzám és önzetlenül, önmagamért, ne a pénzemért, vagy egyéb javam miatt szeressen.

6. Ne hazudjon, mindig mondjon igazat.

7. Nyíljon meg előttem bátran és tudjuk megbeszélni ha van bármilyen problémája/problémánk.

8. Szeressen táncolni, szórakozni, kirándulni, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak elmenni sétálni.

9. Legyen nyitott a világra, rám és megértő, kedves.

10. Tudjon alapvető női dolgokat, főzni, mosni, takarítani.

Nos, szerintetek létezik ilyen nő? Van köztetek olyan akire jellemzőek ezek a tulajdonságok? :D

Szerintetek találok valaha ilyen lányt?

17/f

2013. jan. 2. 21:46
1 2 3 4
 11/37 Đ!@ válasza:
Hát... nem nagyképűségből, de én ilyen vagyok... annak kivételével, hogy azért tökéletesen MÉG nem főzök....
2013. jan. 2. 21:55
 12/37 A kérdező kommentje:

# 6

Milyen körökbe keressek szerinted?

2013. jan. 2. 21:57
 13/37 A kérdező kommentje:

# 7

egyet értek veled is :P

2013. jan. 2. 21:58
 14/37 A kérdező kommentje:

# 8

Szőke vagyok, de nincs lovam pffff

2013. jan. 2. 21:59
 15/37 anonim ***** válasza:
18%
Milyen érdekes, itt eddig minden nő, akit megismertem (komolyabban) ilyennek vallotta magát, aztán szépen kibontakoztak és kiderült, hogy a hibátlan csomagolás mögött egy idült pszichopata rejlik... :)
2013. jan. 2. 22:00
 16/37 Đ!@ válasza:
Sztem még elötted az élet.... ráérsz megtalálni a nagy Ő-t.... keresgess... :)
2013. jan. 2. 22:00
 17/37 anonim ***** válasza:
szerintem én ilyen vagyok,viszont ilyesmi fiút is keresek...persze nem kell,hogy az összes pontnak megfeleljen:D
2013. jan. 2. 22:01
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Aha, és ezeknek a felét tudod nyújtani Te is?
2013. jan. 2. 22:02
 19/37 laci911 ***** válasza:
0%
Ilyen nincs a nők hazudnak....persze van kivétel aki okos és jól nézz ki....sajnos ezek a nők mukamániások....inkább próbálj meg olyan nőt keresni aki melletted marad egy ideig és nem forgat ki....a többi nem kényes nálam ez is elegendő lenne.
2013. jan. 2. 22:03
 20/37 Đ!@ válasza:

Azért bunkó ne légy... Sok olyan lány van a világon, aki bármit megtenne azért, hogy őszintén szeresse valaki...

2013. jan. 2. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!