Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Van itt olyan akit ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Van itt olyan akit ez jellemez? Létezik egyáltalán ilyen nő? Fiúk is válaszolhatnak

Figyelt kérdés

Ez a női ideálom:

1. Aranyos arc.

2. Jó sexy test.

3. Lehessen értelmes dolgokról is beszélgetni.

4. Lehessen szórakozni, hülyéskedni, ne sértődjön meg ha szívatom hülyeségből, lehessen vele jót hancúrozni - nem csak abban az értelemben

5. Ragaszkodjon hozzám és önzetlenül, önmagamért, ne a pénzemért, vagy egyéb javam miatt szeressen.

6. Ne hazudjon, mindig mondjon igazat.

7. Nyíljon meg előttem bátran és tudjuk megbeszélni ha van bármilyen problémája/problémánk.

8. Szeressen táncolni, szórakozni, kirándulni, zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak elmenni sétálni.

9. Legyen nyitott a világra, rám és megértő, kedves.

10. Tudjon alapvető női dolgokat, főzni, mosni, takarítani.

Nos, szerintetek létezik ilyen nő? Van köztetek olyan akire jellemzőek ezek a tulajdonságok? :D

Szerintetek találok valaha ilyen lányt?

17/f

2013. jan. 2. 21:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
91%
Mi ez, a női 10 parancsolat?
2013. jan. 2. 21:47
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz lehet olyat találni akiben mindez megvan..
2013. jan. 2. 21:48
 3/37 anonim ***** válasza:
25%
lánykoromban ilyen voltam:D mi a kérdésed?:DD
 4/37 anonim ***** válasza:
49%
létezik ilyen tuti:P de 17 évesen sok hibát fogsz elkövetni az igazi megtalálásáig...:) BÁÁR kitudja:P
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen voltam, de a 6-os már nem az erősségem. :D És mióta szültem, a 2-es sem kifejezetten. :D De biztos van ilyen, feltéve, hogy jómagad is hasonlóan kellemes tulajdonságokkal rendelkezel. :)
2013. jan. 2. 21:50
 6/37 anonim ***** válasza:

Az igazi értelemben vett szexi test szerintem nincs meg nálam, de folyamatban, mert járok edzeni (persze a párom szerint alapból jó alakom van...). A többivel szerintem nincs gond, esetleg az, hogy a főzés nem megy még a legjobban, mivel anyám sosem tanított, de nem is hagyja, hogy a konyhában tevékenykedjek, így még most tanulgatom nagy nehezen. Nem vagyok beképzelt, mások véleménye alapján is mondom ezt magamról. Meg nem egy ilyen lányt ismerek, bár párkapcsolatban nem tudok pontosan hogyan viselkednének/viselkednek. Szóval én azt mondom, hogy nem olyan nehéz találni ilyen lányt, de ki is kell érdemelni, meg olyan körökben kell mozogni. Nem egy szórakozóhelyen ismerkedni, mert ott igencsak csekély az esélye, hogy ilyet találsz...

19L

2013. jan. 2. 21:52
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Rám mind a 10 igaz, de a 10-es pont kikötése után már felejtős lennél. XD

Nem azért, tudok főzni-mosni-takarítani, de utálom ezt a himsoviniszta f@sz dumát, hogy ez a nők dolga, férfiaknak se törik le a keze, ha kiteregetnek... Mint ahogy ugye, tőlünk nőktől is elvárják, hogy dolgozzunk és legyen saját pénzünk (mint ahogy nekem pl van), szerintem akkor nem kell másnak a csicskájának lennem, "párkapcsolat" címén...

8/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem te vagy a szőke herceg fehér lovon, akkor elég kevés az esélyed...
 9/37 anonim válasza:
Szerintem rám igazak ezek, bár az hogy ki mit talál szépnek és szexinek az egyéni, de ápoltnak biztos hogy ápolt vagyok és nem is vagyok elhízva sem :)
2013. jan. 2. 21:53
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

7-es!

Adj egy pacsit! ;)

A 2-es megvan, csak épp i-vel. A többi is pipa, viszont a 10-est a páromtól is elvárom. Az, hogy én tudom, még nem jelenti azt, hogy mindig nekem is kell.

2013. jan. 2. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!