Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább srácok, de lányok is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább srácok, de lányok is válaszolhatnak, milyen pózban szerettek aludni egy lánnyal? (sráccal)

Figyelt kérdés

2012. nov. 22. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem tudok úgy aludni vele, ha fogja a kezem, vagy ilyesmi.

Csak a hátamon "átlagosan" szeretek aludni.

Ez van.

2012. nov. 22. 23:20
 2/11 anonim ***** válasza:
nagyon ritkán tudunkk összebújva aludni. De néha fogom a férjem karját, de sokszor még azt sem. Próbáltunk többször összebújva aludni de egyszerűen kényelmetlen volt. Ez van, nem ezen múlik a kapcsolat milyensége. Viszont tudok olyat akik tényleg összegabalyodva alszanak és kényelmes nekik....
2012. nov. 22. 23:23
 3/11 anonim ***** válasza:
És semmilyenben nem szeretek. A saját pózomban szeretek aludni, ha ölelgetni kell közben a másikat, akkor általában nem tudok elaludni csak várom hogy aluggyon má el, aztán lefejtem magam róla és végre elalszom :D
 4/11 anonim ***** válasza:
Én fiú létemre nagyon bújós vagyok, imádok bármikor bármennyit ölelkezni, összebújni a párommal (már amikor van). Viszont valamiért aludni így nem tudok. Pedig ébren feküdni akárhogy összebújva nagyon jó. De amint kezdek elaludni kényelmetlen lesz. Ráadásul csak hason tudok aludni. Az egyetlen kontaktus amit alvás közben elviselek ha a kezünk összeér. Ezt én is sajnálom, mert mint írtam imádok összebújni, de alvás közben nem megy sajna.
 5/11 A kérdező kommentje:
Hm.. De furcsa :) én azt hittem hogy a legtöbben úgy szeretnek aludni ilyenkor hogy összegabajodva, de máris 4 kommentelő pont az ellenkezője.. :))
2012. nov. 22. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
megsül úgy az ember egész éjszaka
2012. nov. 22. 23:46
 7/11 A kérdező kommentje:
"megsül úgy az ember.." ez tetszett :DD
2012. nov. 22. 23:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Te aludtál már együtt fiúval? Csak mert van aki tényleg összegabalyodik de ez a ritkább. Na meg az első 1-2 éjszaka vagy az első kapcsolatnál lehet gyakoribb de bizonyos idő után már nem. Persze az ember úgy képzeli el tapasztalatlanként, hogy el sem engedi a másikat de élőben sok minden máshogy van mint gondoltunk.
2012. nov. 22. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem van egy egyedi póz.. de nem tudom leírni.. :D
2012. nov. 23. 00:12
 10/11 Mentifantezsvér ***** válasza:
hát 2 lehetőség szokott lenni :D ő háttal fekszik a karja a nyakamat tajtja én pedig oldalt fekszek egyik karommal hozzábújok másik karomra ráfekszek és a lábunk összevissza gabalyodik...tiszta jókat alszunk ugy..vagy a másik..a kiskifli nagykifli....ez a legkényelmesebb mind2őnk számára...mert én igyis ugyis oldalt szeretek aludni és neki őis igy szereti a legjobban (: ha akarnák se tudnánk nem öszebujva aludni mert ahogy megmoccanok odaránt magához álmába és nemereszt....ha kiakarnák szökni toalettre akkor rosszul járnák mert nemengedne..=P
2012. nov. 23. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!