Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már miért nem jó romantikusnak lenni? Miért veszett ki az emberekből a fény? Miért nem jó átadni magunkat a romantikának? Miért félünk tőle?
És az is felidegesít, hogy senki sem értékeli.
Biztos én élek rossz ismerősök közt, sajnos.
20/L vagyok. Én már megszoktam, hogy az emberek többsége inkább anyagelvű, földhözragadt, érzéketlen, mintsem álmodozó és romantikus. Ez mindig így volt. Amiatt nem fogom feladni az egyéniségem, hogy több társra tegyek szert. Te se akadj ki, igenis vannak hozzád hasonló emberek, csak kevesebben vagyunk.
Itt van például egy tudományos személyiségteszt, ez is azt igazolja, hogy milyen sokfélék az emberek, vannak érzelem- és gondolkodás orientáltak.
Én INFP vagyok és teljesen igaz rám.
De én nem akarom megszokni, mert én tele érzelmekkel, romantikus világban akarok élni! Eszem ágában sincs feladni az egyéniségem, még akkor is, ha egyedül halok meg, de már annyira elkeserítő úgy élni, hogy egyedül vagyok ezzel az egésszel. Az én korosztályomban (18) szinte már nincs is olyan ember, akivel hasonlóan gondolkodunk, nem azt kérem, hogy ugyan úgy, hanem csak annyit, hogy legalább hasonlóan gondolkodó emberek legyen körülöttem. De nincs.
Kevesen vagyunk, de szét szórva, ergo mindenki egyedül van. Legalábbis, én egyedül vagyok, nincs társam. Mindegy, majd csak lesz.
Én meg egy olyan lánnyal sem találkoztam még esküszöm, aki a fentebb említett tulajdonságokkal rendelkezett volna. Sajnos olyan ember vagyok, hogy a külső is számít, szóval így nagyon nehéz ez az egész. Jó neked, hogy megadatott az az öröm, hogy megismerhess ideálokat.
Köszönöm a linket, majd megnézem, de most tanulok, később lesz rá időm csak.
Ja és persze ez sem garancia, mert egy matekagyú lány is lehet nagyon romantikus.
Nyitottan, türelmesen és szeretettel kell közeledni az emberekhez és biztosan találsz majd hasonló társakat.
Nem tudom, hogy csinálom, de én már szinte vonzom a hasonlókat. :D
O.o hát ez tényleg érdekes...
Az is lehet, hogy jobban meg kéne ismerned őket, én sem mutatom meg mindenkinek elsőre az igazi romantikus énem, gondolom, te sem.
Biztosan találsz majd társakat, ne akard görcsösen, élvezd az életet, foglald el magad mással addig is és majd jönni fog magától.
Sok szerencsét és kitartást hozzá! :)
Nem mutatom másnak, maximum kiderül a beszélgetésből, ha érzékeny rá az illető.
Nem görcsölök én, csak bánkódom miatta. Mindegy.
Azta! Ez kiértékelés teljesen azt írta le, ami/aki én vagyok! Nagyon érdekes! Köszi a linket!
Köszi, remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!