Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ha egy 14 éves lánynak eddig 12 pasija volt és az utolsóval (aki 21 éves) 2 hónap járás után feküdt le?
Hééj, 23:43-as!
Nehogy már ez miatt elmenjen a reményed. Végre egy normális 15 éves fiú, akinek nem az jár a fejében h hány csajt fektetett meg,és hogy mennyi strigula fér el még a kis noteszban.. :DD
Élet előtted, csak nyugalom, és kitartás.. :DD
Ki tudja mikor talál rád! S akkor a külső megfog,a belső megtart! ;)
14 éves lánykához,aki ezeket művelte,annyit fűznék hozzá h egy gyerekes,szánalmas kis r*banc,akit 20 éves korára sz*rrá fognak k*félni,és teljesen kiégett lesz a nemi s magánélete. Gratulálok neki. Sok sikert továbbiakhoz. Minél előbb térítsd észhez (habár az ilyeneket rettentő nehéz) .. Ha meg végképp nem sikerül,hagyd a francba..Majd rájön h mekkora l*tyó volt. :DD
1. a 12 pasi nekem meg 24 evesen is sok lenne! en pl. 20 vagyok, 6 baratom volt es 1 estes kalandom (de csak csok). az utolsoval 3 eve egyutt vagyunk. szoval egy 14 evesnek a 12 pasi rengeteg!!!! a nulla is teljesen rendben lenne, 5 alatt meg elfogadhato, de 12????? nincsenek gondjai otthon h ennyire masra vagyik es csak igy dobja magat mindenkinek? szerintem probalj meg beszelni vele, mert par ev mulva a kutyanak se fog kelleni, vagy ha igen, csak szexre, mivel senki nem fogja komolyan venni es egy hires-hirhedt r*banc lesz. es teged is annak nezhetnek ha ilyen joba vagytok. :(
2. egy 14 eves es 21 eves alapbol szornyu tarsitas, semmi kozos tema. a 21 evessel is baj lehet ha ilyen kis csajok utan nez, valoszinuleg a sajat korosztalyaban nincs sikere, ezert keresi a 14 evesek tarsasagat, mert ok tapasztalatlanok, megelegszenek vele es trendinek erzik magukat h megfogtak egy ekkora pasit. egy normalis 21 eves mar elvbol sem foglalkozna tinikkel.
3. nem azzal van a baj h 2 honap utan lefekudt vele, hanem hogy ezt 14 evesen tette!!! de ez viszont szerintem nagy baj.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!