Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri megint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri megint egy pofáraesés?

Figyelt kérdés

Ha már itthon ragadtam szilveszterkor megkérdezem..Nem is tudom hogy írjam le... Szoval van egy lány, egyszer már majdnem úgy volt hogy lesz valami, aztán mégis jött inkább a legyünk barátok dumával :( Aztán elhatároztam, akkor itt és most vége, nem szenvedtetem magam... de most megint a hülye fejem nem akar magára hallgatni XD És úgy érzem még mindig, hogy nekem ő kell. Viszont ha megint elkezdem beleélni magam, tuti hogy megint jön a csalódás :S Nem vagyok egy tapasztalt róka , azazhogy még sose volt barátnőm, ciki nem ciki ez van, beismerem. Szoval a kérdés mi legyen... hagyjam a fenébe vagy keressek valaki mást... viszont amennyiben a második opciót írjátok, akkor leírnátok nekem mégis mit rontottam el eddig? Nem voltam elég határozott, vagy mi? Merthogy nem a bunkóság miatt az fix. Jól öltözködök, adok magamra, jó munkám van, és diplomám is lesz hamarosan (le is kopogom) nem vagyok bunkó, kedves vagyok, épp a csillagokat nem tudnám lehozni, de ezekszerint ez nem elég.

23F

2012. dec. 31. 22:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

nem.

azért azt nem állítanám,hogy ezen múlik.

de az olyan játszmázó f@szráncigáló gyökerek legyőzéséhez,mint amilyen a kérdezőt is szopatja,ez a járható út.

barátnőnek én sem egy játszmázó szemetet választottam,hanem egy normál lányt,aki nem szégyellte kimutatni a vonzalmát,ezért ugyanannyit tett a dolog fejlődésért,mint én.

de ha ez nincs meg,és az életed éppen egy unatkozó skalpvadász szakaszban van,akkor játszmára van szükség.

2013. jan. 1. 01:34
 22/23 anonim ***** válasza:

amit belinkelt a 17-es az csak akkor használ, ha a csajnak van akár egy pirinyó érdeklődése is a pasi felé csak játssza az eszét hogy teperjen utána ezerrel (nőként nem értem mire jó ez a szivatás - pont azt szivatni aki bejön, szerintem kicsit sem értelmes dolog, agybeteg az ilyen nő de mindegy).

aki úgy áll hozzá a dolgokhoz hogy be sem jön neki a srác, se stílus, se külső csak ilyen lelki szemetest akar, annál ez nem jön be. mármint bejön, de nem úgy ahogy gondolják meg írják (hogy majd felkelti az érdeklődését, meg rájön hogy húúú, ez a pasi kell, ő nem semmi ezzaaaaz).

hát nem, arra jön rá max. hogy nem vagy irányítható papucsállat, magyarán nincs értelme vesződni veled, és hagyja az egészet a bánatba (a későbbiekben még annyira sz.rik visszaírni).

sajna ez így megy, ahhoz mindenképpen kell egy alap vonzalom hogy legyen játszma.

inkább azt kéne a pasiknak tanítani, hogyan vegyék észre hogy Tényleg van érdeklődés, avagy Nincs.

ha tényleg van, a csaj is ír, kezdeményez, ahhoz túlságosan viszket neki hogy lemondja a találkozót (sőt, rafináltan még ő csinál úgy hogy a pasi mindenképpen mondjon időt helyet és majd összetöri magát hogy végre az ágyában legyen).

ha nincs, általában akkor van az amit játszmának gondolnak sokan.

de ki kell itt ábrándítsak pár embert: az az érdektelenség teljes megnyilvánulása amit itt írtatok, csak olyan "cukicsajos módon", udvariasságba csomagolva nehogy túlságosan megbántódjanak.

az meg hogy néha ír, keres de előtte lenyomta a legyünk barátok- szöveget - onnantól kár erőlködni mert kb. egy eunuchnak néz, lelki kuka kategóriába tett végleg, valami lalki nyomora van azért keres hogy sírjon a válladon.

2013. jan. 1. 03:36
 23/23 anonim ***** válasza:

14. És 22. H.szólás teljesen jól látja és leírja a helyzetet és választ ad a kérdésre.nekem is segített köszi érte.

Bár ezt a van-e érdeklődés vagy nincs dolgot nem könnyű eldönteni mert ilyenkor jönnek azzal,hogy én mindenkivel ilyen -kedves- vagyok.

2013. jan. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!