Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri megint egy pofáraesés?
Ha már itthon ragadtam szilveszterkor megkérdezem..Nem is tudom hogy írjam le... Szoval van egy lány, egyszer már majdnem úgy volt hogy lesz valami, aztán mégis jött inkább a legyünk barátok dumával :( Aztán elhatároztam, akkor itt és most vége, nem szenvedtetem magam... de most megint a hülye fejem nem akar magára hallgatni XD És úgy érzem még mindig, hogy nekem ő kell. Viszont ha megint elkezdem beleélni magam, tuti hogy megint jön a csalódás :S Nem vagyok egy tapasztalt róka , azazhogy még sose volt barátnőm, ciki nem ciki ez van, beismerem. Szoval a kérdés mi legyen... hagyjam a fenébe vagy keressek valaki mást... viszont amennyiben a második opciót írjátok, akkor leírnátok nekem mégis mit rontottam el eddig? Nem voltam elég határozott, vagy mi? Merthogy nem a bunkóság miatt az fix. Jól öltözködök, adok magamra, jó munkám van, és diplomám is lesz hamarosan (le is kopogom) nem vagyok bunkó, kedves vagyok, épp a csillagokat nem tudnám lehozni, de ezekszerint ez nem elég.
23F
Rövidtávon egészen bizonyos, hogy csak kínoznád magad vele. Tudom tapasztalatból. Ha esetleg hosszútávon mégis összejön a dolog, az kárpótolhat. De sajnos ezt nem lehet előre tudni.
Nem árt észben tartani, hogy az élet általában nem úgy működik, hogy az optimális verzió valósul meg. Ha nem kötődsz hozzá nagyon, akkor inkább menekülj. Még az kell, hogy teljesen belezúgj, és utána jöjjön a pofára esés. Ha netalántán már teljesen belezúgtál, akkor meg a kérdésnek nem sok értelme van. Akkor úgyse fogsz róla lemondani, amíg össze nem jön, vagy teljesen ki nem készülsz tőle.
csak kínzás, én 4 évet pazaroltam valakire azért mert nem küldött el a búbánatos francba csak jött a barátosdi dumával.
nem éri meg, ha már nem jön össze semmi, legalább magad előtt legyen tartásod és méltóságod hogy nem tepersz utána, mert csak az az egyetlen ami megmarad, tapasztalat!
nem hiszem hogy elrontanál bármit is csak nem vagy a szerencsések között akiknek mindig minden párkapcsolat összejön amire vágynak.
elvérge, a lottóötöst sem viheti el mindenki...
22/L
Ne beleéld magad, hanem udvarolj neki. Aztán meglátod, mi lesz belőle.
És ne csüggedj, sose tudhatod, mit hoz a jövő. A párom már öt éve is udvarolt nekem, és elküldtem, mert nem tudtam elképzelni magam vele. Aztán eltelt néhány év, és újra találkoztunk, és ugyan nem mondom, hogy szerelem volt első látásra, de kb. két hónap udvarlás után összejöttünk és azóta minden csak egyre jobb. Szóval ilyen is van :)
jah.
nem a kedvességgel van a gond,hanem az ok nélkül adott kedvességgel.
ki kellene érdemelnie,nem csak osztogatni érdemtelenül.
ha már megvolt az lcsb duma,akkor hagyd pihenni a dolgot és 1-2 hónap múlva térj vissza egy teljesen új stratégiával.
adj,de a kétszeresét kérd/várd el cserébe.
ez a titka.
Felejtendő......
"Merthogy nem a bunkóság miatt az fix" - de, pont amiatt, mert NEM vagy az.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!