Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megéri megint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri megint egy pofáraesés?

Figyelt kérdés

Ha már itthon ragadtam szilveszterkor megkérdezem..Nem is tudom hogy írjam le... Szoval van egy lány, egyszer már majdnem úgy volt hogy lesz valami, aztán mégis jött inkább a legyünk barátok dumával :( Aztán elhatároztam, akkor itt és most vége, nem szenvedtetem magam... de most megint a hülye fejem nem akar magára hallgatni XD És úgy érzem még mindig, hogy nekem ő kell. Viszont ha megint elkezdem beleélni magam, tuti hogy megint jön a csalódás :S Nem vagyok egy tapasztalt róka , azazhogy még sose volt barátnőm, ciki nem ciki ez van, beismerem. Szoval a kérdés mi legyen... hagyjam a fenébe vagy keressek valaki mást... viszont amennyiben a második opciót írjátok, akkor leírnátok nekem mégis mit rontottam el eddig? Nem voltam elég határozott, vagy mi? Merthogy nem a bunkóság miatt az fix. Jól öltözködök, adok magamra, jó munkám van, és diplomám is lesz hamarosan (le is kopogom) nem vagyok bunkó, kedves vagyok, épp a csillagokat nem tudnám lehozni, de ezekszerint ez nem elég.

23F

2012. dec. 31. 22:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Valószínűleg segítséget akar kérni. Segítettél valamiben neki korábban?
2012. dec. 31. 23:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Én nemzetközi könyvelőirodában, ő meg nagy könyvvizsgálócégnél dolgozik... vagy mondjuk úgy elég okos :D Szerintem nem ő szorul segítségre :D
2012. dec. 31. 23:43
 13/23 anonim ***** válasza:
Akkor adj neki egy utolsó esélyt, ha ő jelentkezett magától, menj el vele, de ne nyomulj, és ne is éreztesd, hogy odavagy érte, beszélni róla meg végképp ne. Te adj meg időpontot, és ragaszkodj hozzá, ne engedd át a kontrollt. Ha nem nyomulsz, frusztrálhatja, mert már megszokta, hogy ő körülötte forog a világ. Majd kiderül, mit akar. Ha azt akarja, hogy lelki szemétláda legyél, akkor végképp felejtős.
2012. dec. 31. 23:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Hagyd a picshába az egészet. Azt a nőt, aki már ilyet mond,hogy legyetek barátok, azt hagyd, kerüld kilóméterekre, annyira nulla az egész. Csak kínzod vele magad.

Egyértelmű,hogy nem kellettél neki, nem ütötted meg a színvonalat amit elvár. Az is tény,hogy inkább a külsőddel volt a baj,mert ha a belsődet gyűlölné, akkor nem akarna annyira haverkodni veled. Nem voltál egy nagy reccsenés nála, ennyiről van szó. Más karakter kell neki.

Próbálkozhatsz persze másoknál is, ugyanannyi eséllyel zuhansz pofára, és elég szar dolog lehet, én sose vállalnám be.

Egy jó tanács, inkább fizess a szexért, akkor nem utasítanak el, kedvedre baszhatsz.

2013. jan. 1. 00:12
 15/23 A kérdező kommentje:
Alea iacta est... még egy utolsó esélyt adok, de most kicsit meggyőzőbb leszek illetve "jobban udvarlok" vagy mi... viszont amennyiben megint jön valami kifogással, akkor game over.
2013. jan. 1. 00:25
 16/23 anonim ***** válasza:

jah.

ha ő keres akkor egyszerű.

emeld a tétet.

találka,de nálad,vagy nincs tali.

átjön,vacsi,pia,vagyis egyértelmű csábítási szándék.

aztán rányomulsz.

ha megint kifogást keres,akkor meg kineveted.

és amikor üzenet váltás van,soha ne kérdezz.

tő mondatokban válaszolgass.

meg alapból,soha ne kérdezz.

az a bizonytalanság jele.

2013. jan. 1. 00:29
 17/23 anonim ***** válasza:

a randi lemondásnak kivédése-

[link]

2013. jan. 1. 00:31
 18/23 anonim ***** válasza:

17 -es olvaom ezt a linket, de komolyan már az agyérgőrcs és az asztal kettétörés közt állok idegileg.

Komolyan, ennyire átok nehéz, és ennyire tudományos lenne egy szimpátia kelétsi készség a nők körében?

Ba zdmeg, ez még bonyolultabb mint egy jogiegyetemen egy államvizsgát véggiszenvedni. Nem kispálya.

Ez a legyél ilyen ,meg olyan, mert különben bukta,meg lankad az érdeklődése, hát faszom, az ilyenektől hányingert kapok tényleg.

Na ezért mondom én, hogy soha az életben nem kéne barátnő, mert én csak ember akarok lenni ,ha ismerkedünk, magamat adni, de ez az ilyen beatnulni hogy kell nőzni, meg alkalmazni tökéletesen ,mert szintmérős kivizsgázatós ez a ro hadék nő, hát komolyan behányok. Pokolra minddel.

Már azokkal akik tényleg ilyenek,hogy csak így lehet meghódítani őket. De nagyon úgy látszik hogy a zöme ez.

Hát inkább fitetek a baszásért, akkor legalább nem kell ez a förtelmes képmutatás.

Hát nem mindekninek megy ilyen szinten a kommunikáció. Ez állati bonyolult.

2013. jan. 1. 00:55
 19/23 anonim ***** válasza:

hát jah ucsó,igazad van.

de engem már elég sok nőhöz és a gyökér játszmájuk kivédéshez hozzásegített az az 1 oldal amit belinkeltem.

ez kb az a kategória,hogy ha bunyózni akarsz megtanulni,akkor bokszolni kell elmenned,nem aerobikra:).

2013. jan. 1. 01:03
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem mondhatod a bunyót, mert évekig csináltam, de az annyira más, az olyan hogy technika meg satöbbi, de egy ismerkedésnél ott miért nem elég,ha valaki magát adja ,miért kell egy ilyen szintmérős, vizsgáztatós , buktatós szarság, mikor ez elvileg nem egy verseny, nem egy vizsga kéne legyen, hanem szórakozás, amikor két ember próbálja jól érezni magát, és ennyi. Itt nem görcsölni kéne, meg vizsgadrukk, de ilyen feltételek mellett egyszerüen képtelen vagyok ezt nem vizsgának felfogni. Már elvégeztem egy kiba szott egyetemet, egy életre elegem van a vizsgázásokból. Nem fogok még a nőknél is vizsgulni, apjuk fa szát mindnek. Ha ezen múlik a nőszerzés, akkor inkább egyedül rohadok szét egy életen át, de nekem bűzlik a képmutatás.
2013. jan. 1. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!