Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire változik a világ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire változik a világ?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok itthon töltöm a szilvesztert. Szinte az összes barátom valahol tölti (buli,utcán,kocsma). Nem mentem sehova és ezt mindenki úgy veszi le hogy 'úristen nem ment sehova' de miért? Olyan nagy dolog hogy a szüleimmel szeretném tölteni? Megin 1 hétig hallgathatom te hol voltál? Itthon szüleimmel. ''Hogy hogy?''(bocsi hogy ideírtam ezt nézik sokan :3, pár kérdésre várnék ötletet,választ)
2012. dec. 31. 21:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezzék meg;D Név nélkül irogatok szóval bevallanám ha nem lenne barátom. Vannak barátaim. Attól függetlenül hogy nem járok éjjel nappal bulizni. Hívtak is hogy menjek de nem akartam. Szóval nem értek veled egyet. Nem azért nem mentem.
2012. dec. 31. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy véleményen vagyunk. Mármint azt illetően, hogy irritáló ez a számonkérő hangnem a mai napot illetően.

Viszont én is egyetértek, hogy régebben is így volt ez.

Valamiért igen nagy kultusza van annak, hogy szilveszterkor bulizni kell, atom módra lerészegedni, stb, stb. Csak ez valahogy engem soha nem vonzott. Soha nem értettem, hogy miért kéne ezen a napon kirúgni a hámból.

Amúgy sem preferálom az olyan "igyuk le magunkat, ne emlékezzünk semmire" jellegű "szórakozást". Nekem a szórakozás egész mást jelent. Persze, tudom, néha lazítani kell, de akkor sem tudom összességében élvezetesnek titulálni, ha leiszom magam.

De oké, valakinek az a szórakozás. Csak nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy másnak meg nem?

Meg miért kell hüledezni, hogy valaki szilveszterkor nem akar mindenáron "bulizni"?

2012. dec. 31. 22:18
 13/18 anonim válasza:
Szamomra ez ugynolyan nap mint a tobbi. Jo itthon lenni, nem szeretem a kotelezo bulizast :)
2012. dec. 31. 22:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Ott a pont ;D
2012. dec. 31. 22:53
 15/18 A kérdező kommentje:
És ha leszarom ezeket? Vannak nagy bulizós haverjaim nem járok velük bulizni mégis a haverjaim ;DD
2013. jan. 1. 01:56
 16/18 anonim ***** válasza:

#17: és mi ér többet? Hogy a minden hétvégén részegen, saját hányásukban fetrengő önjelölt fаszagyerekek mit gondolnak róla, vagy hogy azok, akik értelmesek, és tényleg a barátai, és akikkel a közös agysejtszámcsökkentésen kívül is létezik értelmes elfoglaltság, ők mit gondolnak róla?

Nyugodtan lehet fikázni, de nekem utóbbiek fontosabbak.

2013. jan. 1. 03:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Én úgy gondoltam, hogy a kívülállók, akik ellene, a stílusa ellen vannak, azoknak kell hazudni, nem az igaz barátoknak ,akik megértik a helyzetét. Nyugalom, én sem vagyok iszákos buliféreg. CSak azt írtam, akik meg olyanok, azok nagyon szeretik kiközösíteni, kinézni azokat akik nem az ő kasztjukban veretik. Ezeknek bizony érdemes beadni a jót a marha agyukba,hogy kussban maradjanak.
2013. jan. 1. 05:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki nem sz*rja le, hogy kiközösít egy olyan társaság, aminek alapból nem akarok tagja lenni? :D
2013. jan. 1. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!