Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire változik a világ?
Egy véleményen vagyunk. Mármint azt illetően, hogy irritáló ez a számonkérő hangnem a mai napot illetően.
Viszont én is egyetértek, hogy régebben is így volt ez.
Valamiért igen nagy kultusza van annak, hogy szilveszterkor bulizni kell, atom módra lerészegedni, stb, stb. Csak ez valahogy engem soha nem vonzott. Soha nem értettem, hogy miért kéne ezen a napon kirúgni a hámból.
Amúgy sem preferálom az olyan "igyuk le magunkat, ne emlékezzünk semmire" jellegű "szórakozást". Nekem a szórakozás egész mást jelent. Persze, tudom, néha lazítani kell, de akkor sem tudom összességében élvezetesnek titulálni, ha leiszom magam.
De oké, valakinek az a szórakozás. Csak nem értem, miért nem lehet felfogni, hogy másnak meg nem?
Meg miért kell hüledezni, hogy valaki szilveszterkor nem akar mindenáron "bulizni"?
#17: és mi ér többet? Hogy a minden hétvégén részegen, saját hányásukban fetrengő önjelölt fаszagyerekek mit gondolnak róla, vagy hogy azok, akik értelmesek, és tényleg a barátai, és akikkel a közös agysejtszámcsökkentésen kívül is létezik értelmes elfoglaltság, ők mit gondolnak róla?
Nyugodtan lehet fikázni, de nekem utóbbiek fontosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!