Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki az szilveszteri buli helyett itt a szerelex, szex témában olvasgat? :DDD L/18
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 20:29
113/201 anonim válasza:
baranya
"nekem nevem BoratxD"
114/201 anonim válasza:
Engem nem bánt, a barátaim se mentek sehová, a városban ténferegnek egyik szórakozóhelyről a másikra, nekem ehhez nincs kedvem. Azért vagyok ma itthon, mert a szokásos házibuli elmaradt idén, a srác nem vállalta be. Párom meg nincs, kb. 3 hete szakítottam, de jobb is így sokkal.
Amúgy Bács-Kiskunból vagyok. :)
"lujzi"
115/201 anonim válasza:
jól összegyűltünk mindenki máshonnan:D
"nekem nevem BoratxD"
116/201 Gyakori Ferenc válasza:
Nem bánt, nem ok nélkül nem mentem sehova. Így döntötem :) ja és igen, mindenkinek buék :)
117/201 anonim válasza:
A díszes szilveszteri társaság! :D
lujzi
118/201 anonim válasza:
országos lefedettség :D Nálatok is hideg, jeges idő van? :D
"35-ös csapdája"
119/201 Gyakori Ferenc válasza:
ja h volt ilyen kérés... ezért nem szeretek itt beszélgetni xD kom-egom megyéből vagyok
120/201 anonim válasza:
sajnos itt is elég gányé idő vanxD
ezzel nem fedted fel kiléted:D
"nekem nevem BoratxD"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!