Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki az szilveszteri buli helyett itt a szerelex, szex témában olvasgat? :DDD L/18
Már ott is vagyok:D
"nekem nevem BoratxD"
Meló, bulisofőrködöm, fizetnek, h az autójukat vezessem, szállítsam őket, ha már ittak, de menni akarnak valahova :)
"35-ös csapdája"
Valakinek de jó huzata van:D
"nekem nevem BoratxD"
Jó a cúgom :DDD Basszus, én is kitalálok már valami nevet megkülönböztetésképp. Legyen mondjuk Lujzi :D Amúgy tök jó ez a sofőrködős meló, inkább azt választanám, mint a magamban való ivást. Az úgyis az ökör dolga.
"lujzi"
Lassacskán átérünk az új esztendőbe:/ remélem sikerekben gazdag lesz:D
"nekem nevem BoratxD"
jah, jó, ha van meló, bár péntek-szombat estéket jól keresztül tudja húzni, mikor készenlétben vagy (nem iszol, nem mész semerre), mert jön esetleg telefon, h kell sofőr ;)
"35-ös csapdája"
Van még egy kis idő :D Én éjfél körül, után mindig szomorú vagyok, nem tudom, miért. Talán azért, hogy már megint elmúlt egy év, vagy nem tudom.
"lujzi"
Iszok én veled csak jelenleg nincs semmi szesz tartalmú a közelemben:/ üdítő is jó lesz?:D
"nekem nevem BoratxD"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!