Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki az szilveszteri buli helyett itt a szerelex, szex témában olvasgat? :DDD L/18
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 20:29
161/201 anonim válasza:
Lassan én is eltávozok a mélybe:/ megiszom majd a pezsgőt aztán sztem go schlafen zeitxD ez egy gagyi szilveszter volt:D de veletek kibírható lett:D
"nekem nevem BoratxD"
163/201 anonim válasza:
Na ez viszont érdekelne engem is:P
"nekem nevem BoratxD"
164/201 A kérdező kommentje:
160 ezt most kitől kérdezed? :DD
2012. dec. 31. 23:39
165/201 anonim válasza:
Szerintem neked:D rólad nem tudjuk még:D
"nekem nevem BoratxD"
166/201 anonim válasza:
Hát Tőled, kül. privátban is válaszolhatnál, jól eltűntél :P
168/201 anonim válasza:
*írta
Lújzi Molli is kihalt megint:D
"nekem nevem BoratxD"
169/201 anonim válasza:
jah, lemaradt a név :D
"35-ös csapdája"
170/201 A kérdező kommentje:
privátba aki írt írjon megint mert én már nem tudom, hogy kinek válaszoltam és kinek nem XDD
2012. dec. 31. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!