Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás, mégis nyomot hagyott?
Egy ismerősömmel, akivel nagyon ritkán találkozom, lefeküdtünk, de előtte megbeszéltük, hogy csak szex. Én másnap mégis éreztem valamit, kötődést, nem tudom megmagyarázni, talán hiányzik. Neki szerintem csak szex volt, akkor még én is úgy gondoltam. Igazából nem értem miért érzek bármit is, hiszen volt korábban is egy éjszakásom, ott másnap már el is felejtettem a csajt...
Nem akarok tőle semmit, de sokszor eszembe jut, és úgy érzem mintha valami összekötne minket. Ez normális egy srác részéről?
22/F
jé, van szíved... nahát! azért ennyire nem kéne, hogy meglepjen...
és akkor most képzeld el fordítva, amikor a csajnak jelentett többet, mint neked - másik csajnak.
na, ugye-ugye...
tanulj belőle - tudod, úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak...
mi nem volt érthető?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!