Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány vagyok, és December elsején veszítettem el a szüzességem és késik azóta, miért?!

Figyelt kérdés
tesztet még nem vettem,de nem érezek terhességi tüneteket
2012. dec. 30. 22:33
1 2 3
 21/28 Isti2013 válasza:
50%, vagy igen vagy nem!
2012. dec. 30. 23:01
 22/28 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget,de csak jobban stresszbe hozztatok ...
2012. dec. 30. 23:04
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

akkor hany % h terhes vagyok ? olvasgattam akik babat akarnak azoknak is 20% eselyuk van a terhesegre ...

Ha mindenkinek 20%,az esélye, akkor nálad van a 80 %

2012. dec. 30. 23:08
 24/28 anonim ***** válasza:
A szüleid hol voltak amikor fel kellett volna világositaniuk a védekezésről ha már ilyen gyorsan le kellett feküdnöd a sráccal és te sem vagy piskóta,nem hiszem hogy legalább osztálytársnők,barátnők körébe ne hallottál volna a fogamzásgátlásról! GRATULÁLOK! Szólj az értelmes szüleidnek !Vegyél tesztet ha + és nem akarod megtartani akkor csináltatok egy kaparási élményt!
2012. dec. 30. 23:18
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a gyereketeknek több esze lesz mint nektek.
2012. dec. 30. 23:42
 26/28 anonim ***** válasza:
a barátod hány éves?
2012. dec. 30. 23:50
 27/28 anonim válasza:
Nekem 2 hetet késett a menszeszem amikor elvesztettem. Lehet, hogy neked is ez áll a dolog hátterében. Én is nagyon ideges voltam, de aztán megjött egyszer csak. De azért én a helyedbe csináltatnék egy tesztet..
2012. dec. 31. 03:16
 28/28 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ők többször is védekezésnél nélkül csinálták és azt se tudja,bele lett-e élvezve,szerinted normálisak?:D Lehet,hogy attól szokott késni,hogy elveszted,de ő még csak zoknit se húzatott a barátjával

2012. dec. 31. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!