Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok, és December elsején veszítettem el a szüzességem és késik azóta, miért?!
Figyelt kérdés
tesztet még nem vettem,de nem érezek terhességi tüneteket2012. dec. 30. 22:33
11/28 A kérdező kommentje:
A barátom már tapasztalt azt mondta...nem ment el bennem,es mar 4 hete lassan hogy nem jött meg december 7.én kellett volna ... légyszi ne oltsatok,hanem segitsetek,mert mar szétstresszelem magam
2012. dec. 30. 22:42
12/28 Isti2013 válasza:
Nem muszáj elélveznie,ahhoz,hogy teherbe essen a lány az ún. előváladék is tartalmaz hímivarsejteket,amitől képes teherbe esni a hölgyemény/kislány... :)
14/28 anonim válasza:
A tapasztalt barátod meg nyilván van vagy 16 éves?
15/28 anonim válasza:
Azt mondta nem ment el benned...Hát te azt nem érzed,hogy tele lőtt-e vagy sem?Eléggé fel lettél ültetve:D
16/28 anonim válasza:
"A barátom már tapasztalt azt mondta...nem ment el bennem,es mar 4 hete lassan hogy nem jött meg december 7.én kellett volna ... légyszi ne oltsatok,hanem segitsetek,mert mar szétstresszelem magam"
Nemét is tudjátok? :D Mit segítsünk, és, hogy ha ennyi eszetek volt, neked és a "tapasztalt" lövőlegénynek is?
17/28 walk w1th mee válasza:
Szerintem legyen a neve Oups...::DDDDD
18/28 anonim válasza:
Jaj! Istenem! Vagy tartsanak az iskolában felvilágosító órákat, vagy zavarják el innen a kamuzókat. Nekem mindegyik megfelel.
Menj nőgyógyászhoz.
Egy 15 éves lánynak már ott kellett volna járnia.
Már rég át kellett volna esni egy vizsgálaton, amikor is az orvos tanácsokkal látja el, és ki is vizsgálja.
19/28 A kérdező kommentje:
akkor hany % h terhes vagyok ? olvasgattam akik babat akarnak azoknak is 20% eselyuk van a terhesegre ...
2012. dec. 30. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!