Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy leckéztessem meg? Megszegte az ígéretét
Figyelt kérdés
Szakítottam vele fél évvel ezelőtt és akkor megígért valamit, de azt most megszegte, tök természetesen beszél róla, mintha az ígérete semmit sem érne. Nagyon rosszul esik, mintha semmibe venne, nem becsülne, mert tudja hogy úgy is megbocsátok neki, mint mindig. :S Olyan sokszor megbántott már, ember engem ennyiszer nem bántott még meg. Ötleteket várok, tudom bosszúval nem sokat érek, de vissza akarok vágni. Csak akkor szeret igazán, ha tudja hogy elveszíthet, de nem "szakíthatok" vele megint, hogy szenvedjen.2012. dec. 30. 20:20
11/20 anonim válasza:
őszintén, hogy lehet egy ilyen ígéretet elhinni?
ez olyan, mint az érted leteszem a cigit XD
nem jársz vele, szard le!
12/20 anonim válasza:
ja, így már értem.. akkor hagyd ott. mert miattad tuti nem fog megváltozni.
13/20 A kérdező kommentje:
Második! Ti mióta vagytok együtt? És miért ígérte meg, hogy nem fog jégerezni?
2012. dec. 30. 20:43
14/20 anonim válasza:
Fognam a palinkas uveget es kette tornem a fejen, aztan megtunkolnam a szilankos veget a ferfiassagan. Lehet megertene. Amugy nem ertem miert vagy vele meg mindig...
15/20 anonim válasza:
Óhhh kérdező!
Ebbe nem menjünk bele!
Nekem már 3 éve folyamatosan lehazudja a csillagokat is,ő nem egyszer,kétszer,ezerszer megszegte minden egyes ígéretét,de tisztában vagyok vele,hogy én is hibás vagyok,de ott a gyermekünk is,én 22 vagyok,ő 23.
Dolgozom,ő most munkanélküli,kikönyörgi hogy adjak neki pénzt,meg hoz valamit a kicsinek,és piaszagúan jön haza.......
16/20 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele, mert szeretem. Azok az emberek vagyunk, hogy "ha valami elromlik, akkor meg kell javítani és nem eldobni vagy újat venni" Megbeszéltük már párszor, és egy darabig minden rendben volt, aztán valami megint elromlik. De nem szakíthatok vele minden adandó alkalommal, hogy észhez térjen :S
2012. dec. 30. 20:56
17/20 anonim válasza:
Csak aztán majd 5-10 év múlva ne jöjjön ez a kérdés. Tipikus áldozat tipusok vagytok amúgy. Nem fogjátok fel, hogy az ilyen ember senki miatt nem fog megváltozni. Dehát hajrá.. javítgassátok csak. Bár lehet, hogy mondjuk mással tök békében élhetnétek, boldogságban.
18/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom :S Én nem akarom, hogy velem is ez legyen, lehet lépnem kell..
2012. dec. 30. 21:00
19/20 anonim válasza:
Majd, ha mar nem csak szavakkal bant, hanem kezet is emel rad, mert o bepiazott, Te akkor is el fogod neki nezni. Na ez a gaz, nem az, hogy pial, hanem, hogy elnezed neki es probalod kijavitani ezt a nem aprocska hibat. Es hidd el, be fog kovetkezni az is, amikor mar agressziv lesz veled.
20/20 anonim válasza:
A válaszíró 83%
Igaza van kérdező,gondolj arra,amit priviben írtam.
Az első pofon után meg jön a többi is sajnos :(
Te addig menekülj,amíg tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!