Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leckéztessem meg a párom?
nagyon szeretem Őt, és Ő is engem, távkapcsolatban élünk és esténként tudunk csak beszélni és hogy spóroljunk, interneten keresztül. Mindketten egyetemisták vagyunk és Ő most esti műszakban dolgozik, tehát csak e-maileket küld. De őszintén szólva hanyagol :( Egy hete tart már a dolog, én szinte minden nap írok neki, de Ő csak 2-3 nap után válaszol, tudom, hogy dolgozik és megértőbb lehetnék, az is vagyok, de nagyon hiányzik és félek, hogy elveszítem Őt, amit nagyon nem szeretnék :( Biztosan nem csal meg -ezt biztos forrásból tudom. Hogyan beszéljek a lelkére? Mivel fenyegessem meg?
köszi
egy elkeseredett lány
Nappal tanul, éjszaka dolgozik? Ezt hogy csinálja?
Azért azt hidd el, hogy egy végig dolgozott éjszaka után wc-re menni sincs energiája az embernek.
De gondolom ez csak átmeneti állapot, elkezdődött a szemeszter, így továbbra már nem fog éjszakázni.
19/l
kössz, de már megoldottam.
69%.os! ne írj olyat, aminek semmi köze a kérdéshez! nem érdekel a te véleményed,nagyon megbántottál a válaszoddal és megjegyzem, ember legyen a talpán, aki naponta utazna 2000 km-t , hogy találkozzon a párjával! Így is eléggé kivagyok, te pedig a szívembe döföd a kést, kösz szépen, remélem jól alszol majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!