Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy leckéztessem meg? Megszegte az ígéretét
1.Megígértem, hogy nem fog pálinkát inni, mert attól megbolondul, hát valamelyik nap megivott 10 felest és tök természetesen bejelentette ezt nekem,mintha nem is lenne ígéret, meg hogy nem volt tőle semmi baja, mert nem keverte. Ígéret csak VOLT. Azt mondta ma is fog pálinkázni.
ezt is én tettem ki, részletesebben le van írva mi a baj, mondjuk nem csak a piálásával van gond :S http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2. igen, hallottam
3. Nem értem, hogy-hogy mit tettem ellene??
2-es vagyok!
Ugyanez!
Nekem a Jégerezést ígérte meg,hogy abba fogja hagyni,mikor megszületett a pici,ugyanúgy folytatta az ivászatot!
Most is apucika elment kocsmázni,mi meg tv-t nézünk a bogarammal :(
Lassan repülni fog.
Piás pasit messziről kerülj,ha van egy kis eszed!
Kedves utolsó félreértettél valamit, mondjuk így visszaolvasva, tényleg nem írtam érthetően. Bocsi
Szakítottam vele fél évvel ezelőtt, de 1 nap se kellett, megint összejöttünk és megígérte, hogy többet nem iszik pálinkát, mert aznap este full hülye volt tőle, kidobott a házból stb. és most megint elkezdett inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!