Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel kinéztük ugyanazt a pasit. És megbeszéltük akkor egyikünkse fog rá hajtani. De ő ezt mégis megszegte mit csináljak?
Nyílván nem ö a legjobb...tapasztalat,kb 14évi barátság után az állitolagos legjobb barátnőm rányomult a pasimra...a vége persze szakitás lett.Most vannak igazi barátaim és boldog kapcsolatban élek:).Szerintem felejtsd el a pasit és a csajt is találsz sokkal jobb barátokat is!!!csak nézz körül kicsit a környezetedbe!
Sok sikert!
Szandu
Az ilyen nem barátnő. Az ilyet ellenségnek hívják. ERROR: MINÉL HAMARABB MEGSZABADULNI TŐLE!!!
Hidd el, tapasztalatból beszélek. Nekem is volt egy ilyen "barátnőm" akit a legjobbnak hittem. Ott cseszett át ahol tudott, amelyik pasi tetszett nekem mindig ráhajtott ha szóltam érte akkor ő volt megsértődve. Ne foglalkozz vele többet különben nagyot fogsz csalódni. (még a mostaninál is nagyobbat).
Én a drágalátos "barátnőm" miatt kerültem bele egy sulis balhéba amit kishíján megúsztam, és elég szépen elárult. Megakartam őt védeni, hagyta is hogy védjem de mikor a sarkára kellett volna állnia elmenekült és én mentem helyette. Szal... hagyd a francba azt a csajt!
Azok maradjanak meg régi szép/kellemes emléknek...ugy hiszem fiatal vagy még,találhatsz nála sokkal jobb barátokat is,és idöd is lesz még új, sokkal jobb élményeket megélni;)hidd el.
Szandu
Egy pasi megér nektek annyit, hogy összevesszetek? komolyan, egy PASI megér ennyit? A barátságotokat?
tudod ki a legjobb barátnő? A barátnőm titkon, hogy én boldog lehessek éjjelente nyelte a könnyeit miattam, mert szerelmesek voltunk ugyanabba az emberbe. Nappal álmodoztam a srácről, meséltem a barátnőmnek az sms einkről, bókjairól, mosolyáról. Ő meg hallgatott, mellettem volt támogatott, biztatott, hátha össze jön nekem, és legalább én boldog leszek. Aztán egyszer rájöttem, és SOHA többet nem beszéltem a sráccal, azzóta már 3 év telt el de tisztán emlékszem mennyire megbiztunk egymásban.
NAgyon gyerekes ahogyan viselkedtek, a barátnőd pláne. Egy srác sem ér ennyit, pláne mert nem is szerelem csak amolyan fellángolás...villogás, divat.
lehet nem tetszik amit irtam, de majd rájössz, hogy igy van. egyikőtök 19 a másik egy hijján 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!