Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok egy kicsit segiteni?
Van egy lány akivel jóban vagyok és nekem nagyon teccik, mint külsőleg mint belsőleg is! :) szeretnék vele jobban megismerkedni, illetve többet is szeretnék tőle mint egy szimpla barátság!
Azt látom rajta hogy bejövök neki, de nem tudom hogy közelitsek felé!
tudnátok nekem ebben segirkeni? :D
Segítek neked egy kicsit. Az első, hogy a tettsziket nem tecciknek írjuk.
A másik, pedig az egyik srác megszólított, hogy szia. azt hallottam hogy neked van egy kis cicád. Mondtam, hogy igen. Segítenél nekem? olyan hülyén viselkedik sz én cicám. Megnéznéd, hogy egyáltalán természetes e, vagy valami baja van?
Én felmentem hozzájuk megnézni a cicáját. Sajnos az anyukájával elfelejtette megbeszélni a dolgot és hallottam ahogy zsörtölődött a konyhában, hogy mi a francnak hozta át a szomszéd cicáját. Megdőlt a srác, de olyan édes volt, ahogyan tepert azért, hogy felmenjek hozzá, hogy nem is mondtam neki, hogy hallottam amit az anyukája mondott.
Elmeséltem a barátnőimnek is és jót röhögtünk rajta, de másnap elhívott egy vízi napra a kis Dunán, ahol még csónakáztunk is. Képzeld el, hogy milyen előtanulmányokat folytatott, hogy megtudja, hogy mi érdekel engem, és azzal cserkésszen be.
Lehet mindenféle sületlenséget mesélni nekünk, csak érdekes legyen és élvezzük is. Ha nem így teszel, akkor beállsz a siránkozók sorába, akik csak szidják a lányokat, hogy nem vesznek észre. Lehet, hogy kudarc is fog érni, de egyszer csak összejön valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!