Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi is az a Szerelem? Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is az a Szerelem? Nektek mit jelent? Miért számolják a párok azt, hogy mióta vannak együtt? Miért fontos, hogy mennyi idő után mondják a másiknak, hogy "szeretlek"? Valóban boldogok a szerelemben?

Figyelt kérdés
Olvasgatok itt egy ideje, de nem tudom eldönteni mi járhat egyes emberek fejében. Nem fontos leírni, hogy konkrétan mi is a szerelem, hanem inkább arra lennék kíváncsi, hogy kinek mit jelent (érzések, gondolatok...). Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb kategória, mert elég filozofikusra sikeredett a kérdés. 15/l
2012. dec. 30. 00:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

gondolom ezen a kérdésen belül nem érdekelnek,a 12 éves gyerekek nagy bölcsességei a szerelemről:)))szerintem igazából mindenkinek mást jelent.és egymás véleményét exxel kapcsolatban nem mindenki érti meg.

elég baj,hogy manapság valakinek a "szerelem az a duma amivel a csajt az ágyba viheti ingyen"

2012. dec. 30. 01:29
 12/16 anonim ***** válasza:

szerelem- ezt nem lehet leírni. közhelyes lesz: de ezt csak érezni lehet.

énis ezt érzem amikor ránézek a barátomra és eszembejut a sok jó és rossz emlék egyaránt. ebbe beletartoznak a veszekedések is, amik után még jobb a békülés és még közelebb érezzük magunkat egymáshoz:)) nemmind1 hogy hogyan és milyen stílusban mondja vki azt hogy "szeretlek". én pl nem dobálózom csakúgy ezzel a szóval, tehát nekem sokat jelent.

lassan 2éve vagyok együtt a barátommal és azért jó ezt számolni, mert örömmel tölt el, hogy ilyen sokáig boldog tud lenni vki mellettem. önbizalmat ad kicsit, nagyonnagyon jóleső boldogságot ééééés biztonságot és igazából rengeteg mindent:) kicsit nyálas lett bocsi :D

18L

2012. dec. 30. 01:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Úgyanúgy számít a 12 évesek bölcsessége, mint az idősebbeké:D Néha a gyerekek jobban ki merik mondani az igazságot, bár kevesebb tapasztalatuk van.

12# Lehet valóban közhelynek hangzik, de az ezekről szóló dumák már így ivódtak be a köztudatba:) Köszi, ezt jó volt olvasni.

2012. dec. 30. 01:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Életemben egyszer voltam szerelmes, de akkor nagyon. A szerelem sajnos elmúlt (pontosabban a rózsaszín köd), aztán a lánnyal való kapcsolatnak is vége lett.

Azóta a hátam közepére sem kívánom a szerelmet, meg a párkapcsolatot...

19/F

2012. dec. 30. 02:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 2xer voltam eddig igazán az,csalódás lett mindkettő vége. Ha viszonzott akkor nagyon jó,viszonzatlanul azonban szörnyű..18L
2012. dec. 30. 12:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet drog,boldogság hormon,kulcs a vidámsághoz,egyetlen dolog ami életben tart és jó.Fontos hogy a szerelem soha nem fáj.A féltékenység meg ilyenek fájnak.A szerelem boldoggá tesz mindig :).De ha nem érted akkor hallgass zenéket.Ott nagyon jól megfogalmazzák.Akiktől én halottam jókat az Avril,Taylor,Alvin és a mókusoktól a szerelem meg egyéb férfi énekesek szinte mindenkinek van legalább 1 .
2012. dec. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!