Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi is az a Szerelem? Nektek mit jelent? Miért számolják a párok azt, hogy mióta vannak együtt? Miért fontos, hogy mennyi idő után mondják a másiknak, hogy "szeretlek"? Valóban boldogok a szerelemben?
gondolom ezen a kérdésen belül nem érdekelnek,a 12 éves gyerekek nagy bölcsességei a szerelemről:)))szerintem igazából mindenkinek mást jelent.és egymás véleményét exxel kapcsolatban nem mindenki érti meg.
elég baj,hogy manapság valakinek a "szerelem az a duma amivel a csajt az ágyba viheti ingyen"
szerelem- ezt nem lehet leírni. közhelyes lesz: de ezt csak érezni lehet.
énis ezt érzem amikor ránézek a barátomra és eszembejut a sok jó és rossz emlék egyaránt. ebbe beletartoznak a veszekedések is, amik után még jobb a békülés és még közelebb érezzük magunkat egymáshoz:)) nemmind1 hogy hogyan és milyen stílusban mondja vki azt hogy "szeretlek". én pl nem dobálózom csakúgy ezzel a szóval, tehát nekem sokat jelent.
lassan 2éve vagyok együtt a barátommal és azért jó ezt számolni, mert örömmel tölt el, hogy ilyen sokáig boldog tud lenni vki mellettem. önbizalmat ad kicsit, nagyonnagyon jóleső boldogságot ééééés biztonságot és igazából rengeteg mindent:) kicsit nyálas lett bocsi :D
18L
Úgyanúgy számít a 12 évesek bölcsessége, mint az idősebbeké:D Néha a gyerekek jobban ki merik mondani az igazságot, bár kevesebb tapasztalatuk van.
12# Lehet valóban közhelynek hangzik, de az ezekről szóló dumák már így ivódtak be a köztudatba:) Köszi, ezt jó volt olvasni.
Életemben egyszer voltam szerelmes, de akkor nagyon. A szerelem sajnos elmúlt (pontosabban a rózsaszín köd), aztán a lánnyal való kapcsolatnak is vége lett.
Azóta a hátam közepére sem kívánom a szerelmet, meg a párkapcsolatot...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!