Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit lerázni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakit lerázni?

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam a suliban, aki állandóan a társaságomat keresi. Pasas, lehet bejövök neki.. mindig kérdezi mit csinálok másnap, lenne-e kedvem ehez meg ahoz stb. A gond az, hogy nekem ő nem tetszik.

Mivel minden nap látom, és látni is fogom még sokáig nem akarom megbántani.

Hogyan mondjam el neki, hogy ő nekem NEM jön be úgy hogy közben ne sértsem meg?

2012. dec. 29. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát

mond meg neki a szemébe a igazat.

Engem most kosarazott ki harmadjára egy csaj akiért oda meg vissza vagyok.

És nem érdekel nem adom fel mert adtól hogy kidob és ha szeret adtól az nem fog el múlni csak úgy :) én hajtom tovább remélve hogy össze jön de nem hiszem :'(

2012. dec. 29. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha még nem vallot szerelmet akk sehogy mert akk semmi nincs de ha megteszi akk a maradjunk csak barátok szöveg a jolbevállt:)engem is ráztak le igy:)mond hogy rád csak barátként tekintek és másképp nem is tudnálak szeretni :)
2012. dec. 29. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
1 válaszóló vagyok igen szinte nekem is ugyan ezt mondta amit leírtál kedves k2.dik válasz adó de a szerelmem irána ne mmúlik el. és nem is tudok másra gondolni.Ő rajta kívül.
2012. dec. 29. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:

nem, nem mondta ki így nyíltan. mindig csak célozgat rá, hogy mennyire kedvel.

én csak nem kérdezhetek rá nyíltan??

2012. dec. 29. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy? én 18 nála a csajszi 15 éves ő meg kérdezte hogy bejön e nekem mondom igen és utána kosarazott ki :'( ennyi baj legyen
2012. dec. 29. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!